Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr.: 147-EBI191

Der er intet, der kan matche en villa, når det drejer sig om at opleve eller gense Santa Pola. I jeres udvalgte villa er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I ønsker jer.

Når du drømmer om at leje en villa med pool, er Sommerhussiden.dk det perfekte sted at starte. Her finder du nemlig altid et stort udvalg af skønne villaer med pool.

Når du lejer en villa med pool, er der lagt op til at holde ferie på første klasse.

Det er luksus på første klasse at have sin helt egen poolafdeling i den villa, du har valgt. Her er tropiske forhold hele året rundt, og børnene vil simpelthen elske, at de når som helst kan hygge sig i deres helt egen pool.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Tilbring en fantastisk badeferie med hele familien i den billedskønne kystby Santa Pola.

Sjov og løjer for hele familien - det finder I blandt de mange attraktioner i Pola Park i Santa Pola. Fritidsparken lokker med en masse rutsjebaner, karruseller, legepladser, restauranter og flere attraktioner, der både giver sus i maven hos børn og voksne.

Blandt de mest populære udendørsaktiviteter i Santa Pola finder man Paragliding, der efter lidt overbevsning er det hele værd. Her får man en fantastisk udsigt over provinsen Alicante.

Et særligt highlight for feriegæster er salt-lagunerne, da der rundt om Santa Pola udvindes salt fra havet i de store saltudvindingsanlæg. Anlæggene er levested for flamingoer og mange andre fuglearter, som kan betragtes fra stranden.

Santa Pola er nem og hurtig at komme til fra lufthavnen i Alicante.

Prisgaranti - santa pola villa pool

Når du har fundet den villa, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den villa, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - santa pola villa pool

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "santa pola villa pool", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.