Sol, varme og spansk flair
Del
Vælg mellem 3.467 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer med fælles pool i Alozaina.
Dejlig lejlighed til 2 personer med fælles pool i landlige omgivelser blandt olivenlunde i det indre af Andalusien, nær landsbyen Alozaina med en vidunderlig udsigt over dalen Sierra de las Nieves. Byen Malaga, som er fødested for maleren Picasso, ligger kun 50 km fra lejligheden. Her kan man tage en gåtur blandt de forskellige restauranter, tapas-barer og butikker eller besøge Picasso museet. Emne nr. 356-ES-29567-01.
I Andalusien finder man det bedste i Spanien: Et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet, kulinariske highlights og masser af kultur. Læg dertil en perlerække af byer som Sevilla, Cordoba og Granada med det verdensberømte mauriske mesterværk Alhambra.

Sommerhus Andalusien – Sol, varme og spansk flair

En spændende metropol i Andalusien er Malaga, Pablo Picassos fødeby. Man kan både besøge kunstmuseet Museo Picasso de Malaga og Picassos fødehjem. Andre trækplastre er de gode strande, det enorme borgkompleks Alcazaba og et livligt natteliv.

I Granada skal man opleve den imponerende Alhambra-borg med dens betagende arkitektur, enestående stemning og magiske lys. Lignende mauriske bygninger finder man i Cordoba i det nordlige Andalusien.

I den vestlige del af regionen ligger den charmerende havneby Cadiz med pastelfarvede bygninger, den flotte domkirke og skønne parker. Er man til flamenco og ærkespansk stemning, så er kulturbyen Sevilla sagen. Gamle romantiske kvarterer lokker, eller besøg katedralen med Columbus’ grav.

På nettet havde jeg tre måneder i forvejen booket billetter til paladset Alhambra ved Granada, som er på UNESCO’s liste over verdensarv.

Golfbanerne er fantastiske. De er velholdte, har gode udsigter og mere kuperede, end man er vant til herhjemme. Og så er vejret langt bedre. Det blæser ikke så meget, og selv om det regner, er det stadig varmt.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Andalusien

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Andalusien? Så skal du bestille familiens feriehus Andalusien på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Andalusien.

Lej sommerhus Andalusien

Hos os er udlejning af sommerhuse Andalusien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Andalusien eller den feriebolig Andalusien som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Andalusien

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Andalusien. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.