Del
Vælg mellem 106 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAN846

På denne side kan du til enhver tid finde en meget stor mængde af villaer med pool.

Når du booker en villa med pool, kan du glæde dig til at holde ferie på første klasse.

Når du lejer en villa med pool, bliver du helt fri for at have bekymringer over vejret og overfyldte strande. Du slipper også for at stå i kø sammen med børnene som sild i en tønde i et overfyldt badeland. I stedet har I fri adgang til at hygge jer og slappe af i jeres helt egen swimmingpool.

Du går aldrig galt i byen, når du bestemmer dig for at leje en villa som udgangspunkt for jeres ferie. I kan roligt glæde jer til en dejlig kombination af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og naturligvis også ren afslapning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Kunne du tænke dig en afslappende ferie i Andalusien? Ved Nerja finder i endeløse sandstrande og en spændende historie, der går helt tilbage til romertiden.

Om søndagen er det markedsdag i Nerja lidt udenfor byen i retning af Maro. Her har sælgerne bygget deres stande op tæt ved stranden, Playa de Burriana. På loppemarkedet kan I finde den ene efter den anden skøre eller smukke ting, som I bare må have med hjem fra ferien.

På en gåtur gennem Nerja by er de mange hvide huse iøjnefaldende. Den blå himmel og havet er den perfekte baggrund til det smukke postkortmotiv. Besøgende skal også slå et smut forbi nogle af de hyggelige gårdhaver med de mange blomster - også kaldet "patios".

Sammen med hele familien kan I gå på opdagelse i Nerja - og en særlig sjov måde at gøre det på, er med Segway. Den rullende tur i byen er en god og anderledes måde at opleve på - og børnene vil elske det.

En gåtur i boligkvarteret Punta Lara er ikke kun arkitektonisk interessant. Her er også en flot udsigt over havet og Nerjas omkringliggende landskab.

Prisgaranti - villa nerja pool

Når du vælger at leje en villa hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den villa, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - villa nerja pool

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "villa nerja pool", er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.