Glad ferie ved den hvide kyst
Del
Vælg mellem 2.793 sommerhuse
Sommershus til 6 personer
Moderne feriehus på 100 m² til 6 personer i resortet "Sierra Cortina" ved Costa Blanca. Egen have med udsigt til golfbanen, havet og bjergene. 2 km til vandet. Fælles pool, tennis. Emne nr. 356-ES-03509-03.
Den 200 kilometer lange Costa Blanca - den hvide kyst – ligger nord og syd for Alicante midt på Spaniens østkyst. Herlige sandstrande, charmerende badebyer, autentiske vingårde og dejlig natur – det møder man i denne idylliske og solbeskinnede del af Spanien.

Sommerhus Costa Blanca – Glad ferie ved den hvide kyst

Tag byen Torrevieja: Her er den store trækplaster den 20 km lange strand, hvis gyldne sand og klare vand lokker lige ud for strandpromenaden med tivoli og boder. Et lignende og lige så fascinerende scenario finder man også i byer som Denia, Jávea, Moraira, Calpe, Villa Joyosa og i børnevenlige Santa Pola.

Alicante er en prægtig storby, hvor det er en fornøjelse at slentre mellem palmerne på strandpromenaden Explanade de Espana. Den ’lysende by’ er en dejlig, stor havneby med brede alléer og grønne haver. Byen ligger foden af Benacantil-klippen med den dramatiske fæstning Santa Barbara. Nyd strandlivet, de mange fiskerestauranter og et mildt klima året rundt.

Det siger vores gæster om Costa Blanca:

"Der ligger gamle, smukke landsbyer med velbevarede huse, hvor tiden næsten synes at være gået i stå. Vi fandt også nogle vingårde deroppe, hvor man kan komme på vinsmagning og købe fem liter vin i plasticdunk. Det er både sjovere og billigere end at købe den i supermarkedet," siger Pernille Andersen.

"Man skal ikke forberede alt for meget og kigge i bøger, for så kommer man derhen, hvor alle de andre turister er. I stedet skal man bare følge vejen og se, hvad man kommer til," lyder opfordringen fra Pernille Andersen.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Costa Blanca

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Costa Blanca til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Costa Blanca på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Costa Blanca.

Lej sommerhus Costa Blanca

Hos os er udlejning af sommerhuse Costa Blanca nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Costa Blanca eller den feriebolig Costa Blanca som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Costa Blanca

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Costa Blanca. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.