Tapas, Gaudi og Ramblaen
Del
Vælg mellem 84 sommerhuse
3-værelses lejlighed til 4 personer i Barcelona.
Komfortabel 3-værelses lejlighed (70 m²) til 4 personer på 9. etage med udsigt over havet. Lejligheden er beliggende i et hus på 21. etager, 150 m fra stranden med fælles udendørs pool og bruser, samt have med græsplæne. Emne nr. ES9510.388.1.
Barcelona er Spaniens næststørste by og et økonomisk og kulturelt centrum. Spis tapas, se Gaudis herlige arkitektur, tag en dukkert i Middelhavet eller bliv væk i det gotiske kvarter. Oplev også Gaudi'a fantastiske bygninger og skulpturer og tag en slentretur ned ad Ramblaen.

Sommerhus Barcelona – Tapas, Gaudi og Ramblaen

Barcelona er hovedstad i den spanske region Catalonien, der ligger i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet. Byen er landets næststørste med 1,5 mio. indbyggere og områdets økonomiske og kulturelle centrum. Spis tapas, se Gaudis herlige arkitektur, tag en dukkert i Middelhavet eller bliv væk i det gotiske kvarter.

Klos op af byens seværdigheder og shopping-gader finder man en 4,5 kilometer børnevenlig strand. Den officielle badesæson er 15. marts til 15. november, hvilket betyder, at det er i den periode, at strandenes faciliteter er åbne. Der er alt i alt syv dejlige strande i nærheden af Barcelona.

Byens vartegn, kirken La Sagrada Familia som blev tegnet af arkitekten Gaudi, kan tage pusten fra de fleste. Det samme gælder Parc Güell, Gaudis eventyrhave med blandt andet verdens længste bænk på 152 meter og en storslået udsigt over Barcelona og omegn.

Tag en slentretur ned ad den summende Rambla, den lange boulevard i Barcelona, der fører dig ned til Columbus-monumentet ved Middelhavet. Fra Montjüic-højen får man i sandhed en flot udsigt over hele Barcelona. Vel fremme på det store rekreative område kan man slappe af i de grønne parker eller nærstudere de olympiske anlæg fra legene i 1992.

Der er mange små, listige tapas-restauranter, hvor vi var fire voksne, som spiste for 30-40 euro med vin og sodavand. Restaurant Pollo Rico på Carrer de Sant Pau 31 var rigtig god. På de turistede steder i for eksempel Born-kvarteret er maden dyrere, men ikke nær så god.

Det største udbud af sommerhuse til leje Barcelona

Vil du være 110 procent sikker på at få det bedste sommerhus Barcelona til den billigst mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Barcelona på Sommerhus-siden. Her kan du på kort tid finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Barcelona.

Lej sommerhus Barcelona

Hos os er udlejning af sommerhuse Barcelona nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Barcelona eller den feriebolig Barcelona som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Barcelona

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Barcelona. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.