Badeferie og storbyliv hånd i hånd
Del
Vælg mellem 1.933 sommerhuse
Ferielejlighed til 5 personer ved Costa Brava
Hyggelig 3-værelses lejlighed på 75 m² til 5 personer, komfortabelt indrettet og beliggende kun 50 m fra stranden ved Costa Brava, i Platja de Pals ferieanlægget. Emne nr. 306-ES9435.250.2.
Costa Brava i Catalonien byder på både daseferie, aktiv ferie og storbyferie. Oplev mikset af strande, Gaudis mesterværker, FC Barcelona's hjemmebane, Camp Nou, La Sagrada Familia og meget, meget mere.

Sommerhus Costa Brava – Badeferie og storbyliv hånd i hånd

Costa Brava i Catalonien byder på både daseferie, aktiv ferie og storbyferie. Området ligger i Spaniens nordøstlige hjørne med Pyrenæerne som baggrund. Kysten er 214 km lang og strækker sig fra Blanes i syd til Portbou ved den franske grænse i nord.

Her finder man smukke idylliske strande med gyldent sand og klipper, som giver helt fantastiske snorkle- og dykkermuligheder. Dette kombineret med områdets mange spændende byer, smukke middelalder landsbyer, unikke seværdigheder, den catalanske kultur og historie og de kulinariske oplevelser, gør Costa Brava til et af Spaniens mest interessante ferieområder.

Desuden er hovedstaden i regionen, Barcelona, en af Europas førende storbyer indenfor mode, historie og ikke mindst arkitektur. Det historiske middelaldercentrum med sin helt specielle atmosfære er byens absolutte trækplaster med masser af shoppingmuligheder, barer og restauranter, og da byen ligger lige ud til stranden, er der en helt speciel stemning af både by- og strandliv.

Det siger vores gæster om Costa Brava:

”Man kan flyde på stranden, få god mad, vandre i Pyrenæerne få timers kørsel fra Costa Brava og er kun en time fra Barcelona, som er en fantastisk by,” siger Lene Fredberg.

”Det var selvfølgelig lækkert at have så kort til havet, men selv om L’Escala og byens strandpromenade ikke er overturistet, vil jeg anbefale, at man går lidt væk fra byen. I udkanten af L’Escala ligger der tre små bugter med hyggelige strande, hvor man har det lidt mere for sig selv. Der er kanonflot, og vandet er klart og lækkert,” siger Lene Fredberg.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Costa Brava

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Costa Brava til den garanteret laveste pris? Så bestil jeres feriehus Costa Brava på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Costa Brava.

Lej sommerhus Costa Brava

Hos os er udlejning af sommerhuse Costa Brava nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Costa Brava eller den feriebolig Costa Brava som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Costa Brava

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Costa Brava. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.