En soleklar succes for alle
Del
Vælg mellem 2.768 sommerhuse
Landhus til 14 personer i Cami Dels Reis.
Mallorcinsk landhus i et fantastisk og roligt område til 14 personer. Huset ligger i et lettere forhøjet område midt i en smuk fyrreskov med udsigt over byen Palma og bugten med yachthavnen og krydstogtskibene. Slap af i den smukke solrige gård, eller nyd ferien på den vidunderlige, ugenerte poolterrasse med skyggefulde træer. Golfbanen ligger lige neden for grunden, og klubhuset er kun 1 km. fra huset. Emne nr. 147-EML754.
Det lune og skønne klima tiltrækker en masse turister i forårs-, sommer- og vintermånederne. Dejlige sandstrande, flotte klippekyster, høje bjerge, hyggelige bjergbyer og den smukke hovedstad lokker. Der er mange soltimer og en dejlig natur.

Sommerhus Mallorca – En soleklar succes for alle

Mallorca er den største af Spaniens øer. Hovedstaden er livlige Palma, der også rummer en travl lufthavn. Omkring 10 millioner turister besøger hvert år et af øens mange populære feriesteder. Mallorca er en soleklar succes, både for par, børnefamilier og for rejser med børn, svigerbørn og børnebørn.

Det siger vores gæster om Mallorca:

”Vandet var forbavsende klart. Lige så klart som i Det Caribiske Hav, hvor vi badede, da vi engang var på ferie i Mexico. Man skulle ikke ret langt ud, før man kunne se fisk og klipper, og stranden var ren og fantastisk,” fortæller Hanne Pia Hangaard.

”Mallorca er ikke ret stor, og det er nemt at finde rundt. Palma er flot, men noget hektisk, når man som os kom fra fred og ro i vores sommerhus i Port de Pollença. Men det var ikke noget problem at finde en café og få en kop kaffe på den store gågade, selv om der var mange turister,” konstaterer Hanne Pia Hangaard.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Mallorca

Vil du være 110 % sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Mallorca til den garanteret billigste pris? Så lej jeres feriehus Mallorca på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Mallorca for enhver pengepung, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Mallorca, som sikrer jer en afstressende ferie Mallorca.

Lej sommerhus Mallorca

Hos os er udlejning af sommerhuse Mallorca nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mallorca eller den feriebolig Mallorca som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Mallorca

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Mallorca. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.