Spaniens klassiker: Solkysten
Del
Vælg mellem 1.793 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Costa del Sol
Pæn 2-værelses ferielejlighed til 4 personer på 60 m², i stueetagen, komfortabelt indrettet. Belliggenhed i ferieanlægget "Lubina Sol", direkte ved havet og direkte adgang til stranden. Fælles pool. Emne nr. 306-ES5660.140.1.
På Costa del Sol får man serveret den helt rigtige kombination af sol, strand og spændende oplevelser. Der er eksklusive Marbella, den kendte badeby Torremolinos, endnu mere strandliv i Fuengirola og den dynamiske havneby Malaga.

Sommerhus Costa del Sol – Spaniens klassiker: Solkysten

Costa del Sol: Navnet står for en solrig daseferie i det sydlige Spanien på strande som Playa El Ejido-Castillo, Playa Santa Amalia, Playa San Francisco og Playa Torreblanca.

Regionen udgør kystbyer og småsamfund i den sydlige del af Malaga-provinsen i den autonome region Andalusien. Tidligere bestod kysten af små, rolige fiskerlandsbyer, men området blev totalt forandret i sidste halvdel af det 20. århundrede. Costa del Sol er nu et verdensberømt turistområde med et næsten sammenhængende bælte af bosætninger og turistområder langs hele kystlinjen.

Her nyder man livet, glæder sig over klimaet og tager på opdagelse i den betagende natur. Costa del Sol er nemlig også indgangen til det stemningsfulde Andalusien, der byder på maleriske hvide landsbyer, spændende kultur, mangeårig historie og masser af seværdigheder. For eksempel ligger Granada med det berømte mauriske mesterværk Alhambra bare et par timers kørsel væk.

Rejser man til Costa del Sol får man serveret den helt rigtige kombination af sol, strand og spændende oplevelser. Der er eksklusive Marbella, den kendte badeby Torremolinos, endnu mere strandliv i Fuengirola og den dynamiske havneby Malaga.

Det siger vores gæster om Costa del Sol:

"Man har ikke travlt på Costa del Sol, men færdes i det tempo, der passer en. Bestiller man en taxa til klokken halv fem, skal man ikke forvente, at den kommer før kvart i fem-fem. Det er træls, når man skal nå et fly hjem, men så lærer man at bestille taxaen til til klokken fire. Og tager man egentlig ikke på ferie for at opleve, at tiden ikke er så vigtig?," siger Bente Laursen.

"Vejret er skønt, strandene er dejlige og så er de lokale spaniere rare og ikke så påtrængende som for eksempel gadehandlere i Tyrkiet. Man får lov at shoppe i fred og ro i de små gader, hvor der er masser af atmosfære. Det er rart," konstaterer Bente Laursen.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Costa del Sol

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Costa del Sol til den garanteret laveste pris? Så skal du booke familiens feriehus Costa del Sol på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Costa del Sol.

Lej sommerhus Costa del Sol

Hos os er udlejning af sommerhuse Costa del Sol nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Costa del Sol eller den feriebolig Costa del Sol som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Costa del Sol

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Costa del Sol. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.