Fuld af enestående oplevelser
Del
Vælg mellem 3.151 sommerhuse
1-værelses lejlighed til 2 personer i Beuda.
Komfortabel 1-værelses lejlighed til 2 personer i stueetagen med fælles pool. Lejligheden har egen terrasse med en storslået udsigt over vinmarkerne. Her kan man nyde fred og ro. Emne nr. 356-ES-17850-04.
Med sine spektakulære strande langs Costa Brava, en verdensberømt gastronomi og berømte kunstnere som Gaudí og Dalí er denne region et af de mest besøgte turistrejsemål i Spanien. Oplev Barcelona, de pragtfulde strande, storslået natur og meget mere.

Sommerhus Catalonien – Fuld af enestående oplevelser

Catalonien er så rig på kulturoplevelser, at det kan være svært at vælge, hvor man skal begynde: de unikke bygninger i hovedstaden Barcelona (kendt som "modernismens by"), heriblandt La Sagrada Familia og det catalanske musikpalads, den imponerende arkæologiske udgravning ved Tarraco, Poblet-klostret i Tarragona, kirkerne Vall de Boí i Lleida … alle sammen steder, der af UNESCO er blevet udnævnt til verdensarv.

Man bør heller ikke snyde sig selv for at lægge vejen forbi nogle af de enestående strande langs Costa Dorada, Costa Barcelona og Costa Brava, eller for at besøge nogle af de populære feriebyer som Salou, Sitges, Tossa de Mar, Cadaqués, Lloret de Mar og Roses. Drag også fordel af Cataloniens mange muligheder for at dyrke diverse former for vandsport.

Og er man til bjerge og naturoplevelser, så er de catalanske Pyrenæer (med populære skisportssteder) samt nationalparken Aigüestortes y Estany de Sant Maurici det perfekte sted at tage hen. Catalonien inviterer også til gode smagsoplevelser. Det er ikke for ingenting, at denne selvstyrende region har nogle af de fineste restauranter i verden.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Catalonien

Vil du og familien have det bedste sommerhus Catalonien til den billigst mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Catalonien på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Catalonien for enhver pengepung, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Catalonien, som sikrer jer en afstressende ferie Catalonien.

Lej sommerhus Catalonien

Hos os er udlejning af sommerhuse Catalonien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Catalonien eller den feriebolig Catalonien som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Catalonien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Catalonien. (Se reglerne).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.