Lej et sommerhus Lolland privat leje - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus Lolland privat leje her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor er du altid sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Lolland privat leje hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Lolland privat leje udgør ikke alene rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Lolland privat leje får I desuden adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne skønne del af landet har syntes godt om:

Skønt område.

Det er dejligt at stranden ligger tæt på.

på Lolland er der ikke langt til gode fiskesteder.

Kig forbi Kragenæs, Marienlyst og naturligvis Møns Klint. mange veje er smalle og snoede, så beregn altid lidt ekstra tid til køreturen. God idé at medbringe cykler til småture.

Dejlig natur med masser af dyr. Besøg nogle af de små havne på Lolland, smukt og hyggeligt.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Lolland privat leje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

super god respons på mailspørgsmål

Alt fungerede perfekt.

Meget nemt og ligetil. Og fik hurtigt detaljerne på plads mht. Iltmaskinen, jeg skulle bruge.

Der er 1.gang vi booker i udlandet, det hele forløb meget nemt, også selvom vi var lidt usikre på det med betalingen til udlandet.

Andre artikler om Lolland

 • Sommerhus Lolland

  Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
  Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
 • Sommerhus udlejning sommerhus Lolland

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus udlejning sommerhus Lolland. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.