Lej et sommerhus Lolland 10 personer - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland 10 personer. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus Lolland 10 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Lolland 10 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Lolland 10 personer skaber ikke kun rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Lolland 10 personer får I jo også adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne dejlige del af landet har syntes godt om:

Vi tog cyklerne, og cyklede rundt i Nysted, en dejlig by, gamle huse, en smuk kirke, sjove butikker. Alt dette ser man ikke i bil.

Dejligt område - bedre end vi på forhånd troede!

Rigtig dejligt og fredeligt område med strand og natur indenfor rækkevidde. Kan varmt anbefales.

Fantastisk dejligt område. Vi besøgte Nysted by og havn ved at gå langs vandet ad en lille sti, Nykøbing Falster, Fuglsang Kunstmuseum alt sammen dejlige oplevelser.

Kundeservice

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Lolland 10 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Rigtig nemt

Dejligt at man kan gemme lejligheder fra forskellige feriesteder/lande samme sted.

Nemt og dejligt man også kan andet en kun lørdag-lørdag!

Der var ingen problemer

Andre artikler om Lolland

 • Sommerhus Lolland

  Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
  Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
 • Sommerhus Lolland privat leje

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 121-80-1043
 • Sommerhus udlejning sommerhus Lolland

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus udlejning sommerhus Lolland. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.