Lej et sommerhus 20 personer Lolland - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus 20 personer Lolland er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus 20 personer Lolland her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus 20 personer Lolland hos os.

Tips til området:

Et sommerhus 20 personer Lolland skaber ikke kun rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus 20 personer Lolland får I desuden adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som venter i området.. Herunder kan I se mere om, hvad tidligere gæster i denne dejlige del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Det er et meget skønt naturområde - ro og fred.

Fantastisk dejligt område. Vi besøgte Nysted by og havn ved at gå langs vandet ad en lille sti, Nykøbing Falster, Fuglsang Kunstmuseum alt sammen dejlige oplevelser.

Den dejlige ro vi havde brug for var der. Og fremragende muligheder til at gå tur. Børnevenligt kvarter med flere legeområder og pladser

på Lolland er der ikke langt til gode fiskesteder.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus 20 personer Lolland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Super fint!

Hurtig og nem booking af sommerhus. Stort udvalg af nybyggede og nyrenoverede huse.

Nemt at søge sommerhus via netportal, hvor der er et samlet udbud fra alle bureauer.

Bookingsforløbet foregik uden problemer.

Andre artikler om Lolland

 • Sommerhus Lolland

  Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
  Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
 • Sommerhus Lolland privat leje

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 121-80-1043
 • Sommerhus udlejning sommerhus Lolland

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus udlejning sommerhus Lolland. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.