Lej et stort poolhus Sjælland - Her er huse til alle
Del
Et stort poolhus Sjælland er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit stort poolhus Sjælland her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor vil du altid være sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit stort poolhus Sjælland hos os.

Tips til området:

Et stort poolhus Sjælland skaber ikke kun rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne stort poolhus Sjælland får I desuden adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Herunder kan I læse mere om, hvad andre gæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Tæt på offentlig transport, dejlig privat have

Sommerhuset beliggende meget tæt (3 min. gang) på Vesterhave strand, som aldrig bliver overbooket af badegæster. Altid plads til en dejlig strand-dag uden at ligge for tæt med andre. Rimelig lavvandet og derfor god badestrand for vores 8-mdr. gamle baby. Også smuk solnedgang ved denne strand. Derudover ligger sommerhuset tæt på Enøs cafe-liv samt mini-golf og hoppegynger, som vi også benyttede os af.

Fin belligenhed, smuk udsigt, nemt til alt

Rigtigt lækkert ferieområde!

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et stort poolhus Sjælland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Hurtigt og nemt.

Nem søgning. Der er meget at vælge imellem og nemt at sortere i ønsker/behov.

Tjek den ud denne side. Vi har booket et dejligt sommerhus ud af et STORT udvalg og kunne sortere som det passede os....Vi fandt 9 mulige men eftersom vi kun skulle bruge et måtte vi kigge endnu engang på enhver og tage udelukkelsesmetoden i brug....Man kan kan gemme siderne så man kan kigge dem igennem for en sidste gang inden man vælger....Jeg anbefaler helt klart denne side da den er super god....Man kan iøvrigt også booke sommerhuse i Europa så tjek den ud....

Let at benytte. Problemfrit og stort udvalg af sommerhuse.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.