Lej et sommerhusudlejning Sjælland personer 7 - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Sjælland personer 7. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhusudlejning Sjælland personer 7 her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede % prisgaranti på dem alle. Derfor er du altid helt sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhusudlejning Sjælland personer 7 hos os.

Tips til området:

Et sommerhusudlejning Sjælland personer 7 skaber ikke alene rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhusudlejning Sjælland personer 7 får I nemlig tillige let adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Sommerhuset ligger i gå afstand til stranden( vær dog obs på at der er stejl trappe, for at komme helt ned til vandet) byen er charmerende med små butikker, lækre cafeer og både havnen og spisestederne der omgiver den, byder på lækker frisk fisk.

Roligt sommerhusområde med 100 m til en dejlig badestrand. Mulighed for gode gåture langs stranden.

Tæt på stranden med rig mulighed for gåture om efteråret. Besøg Kastanielys beliggende på gården Lønnebjerg, hvor der er mulighed for at man selv kan dyppe/farve lys samt købe forskellige specialiteter. Besøg Odsherred Zoo. Besøg Sommerland Sjælland i perioder, hvor der er åben.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhusudlejning Sjælland personer 7, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Nemt!

Hurtigt, nemt og overskueligt. Jeg havde svært ved at finde det rigtige sted for os som familie, men da jeg kom ind på sitet, havde de det tilbud, vi ønskede os til den rigtige pris. Nu glæder vi os bare til turen til Østrig.

Fint forløb mht. booking og efterfølgende forløb / kontakt.

Udmærket og hurtig service. Alt var nøjagtigt beskrevet og fine informationer om de steder, huse og hytter vi søgte.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.