Lej et sommerhus Sjælland privat udlejning - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland privat udlejning er den fuldendte ramme om en uforglemmelig ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland privat udlejning her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede % prisgaranti på dem alle sammen. Derfor er du altid sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland privat udlejning hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland privat udlejning udgør ikke kun rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Sjælland privat udlejning får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter i ferieområdet.. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Dejligt roligt område, super strand.

Tæt på stranden med rig mulighed for gåture om efteråret. Besøg Kastanielys beliggende på gården Lønnebjerg, hvor der er mulighed for at man selv kan dyppe/farve lys samt købe forskellige specialiteter. Besøg Odsherred Zoo. Besøg Sommerland Sjælland i perioder, hvor der er åben.

Helt perfekt til os med barne/klapvogn

Fantasisk at være så tæt på Sommerland SJ.

dejligt område med gode fiskepladser over det hele.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland privat udlejning, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

nemt og let

Fem stjerner

Dejlig nemt, enkelt og overskueligt!! Jeg har kun haft gode oplevelser - alt sidder lige i skabet!!

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.