Lej et sommerhus Sjælland privat havudsigt - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland privat havudsigt er den perfekte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland privat havudsigt her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle sammen. Derfor kan du altid være fuldstændig sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland privat havudsigt hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland privat havudsigt skaber ikke alene rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Sjælland privat havudsigt får I nemlig tillige nem adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I se mere om, hvad tidligere gæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Fint område og rimelig god strand.

Tæt på stranden med rig mulighed for gåture om efteråret. Besøg Kastanielys beliggende på gården Lønnebjerg, hvor der er mulighed for at man selv kan dyppe/farve lys samt købe forskellige specialiteter. Besøg Odsherred Zoo. Besøg Sommerland Sjælland i perioder, hvor der er åben.

Det er et vidunderligt område

Havnebyens fiske- og røgeriudsalg kan anbefales ligesom en velassorteret Superbrugsen var rimeligt tæt på

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland privat havudsigt, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders oplevelser af Sommerhussiden

Nemt og hurtig, havde spørgsmål som der hurtigt blev responderet på.

Fint forløb mht. booking og efterfølgende forløb / kontakt.

Enkelt a finde aktuelle lejemål - enkelt og godt. Let a finde aktuelle lejemål ved brug af kortet - fin oplevelse.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.