Lej et sommerhus Sjælland 9 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland 9 personer er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland 9 personer her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland 9 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland 9 personer skaber ikke alene rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Sjælland 9 personer får I nemlig også nem adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Herunder kan I se mere om, hvad andre gæster i denne skønne del af Danmark har syntes godt om:

skov, tisvilde, strand, fiskehandler, alt inden for cykelafstand!

lækkert med tæt til stranden

området - fantastisk - vi har været her før og kommer sikkert igen

Karrebæksminde er bare et skønt sted med sine fine cafeer og restauranter, pandekagehuset og fiskehusene og bageren. Den skønneste badestrand og den flotte udsigt udover Fjorden til Gavnø. Super indkøbsmulighed i Spar, som altid er velassorteret. Minigolfbanen som altid er et besøg værd.

Området er rolig og afstressende - med mulighed for gode traveture. eture og indenfor få km.s kørsel gode vandreture i flot natur-

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland 9 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Nemt over nettet

Hurtig tilbagemelding. Her er flere udbydere samlet, det gør, at der er mange huse at vælge imellem. Ved andre selskaber er der få huse til mange mennesker.

Fem stjerner

Super. Super side nem at finde rundt på… Overskuelig og kan nemt finde det, man har kigget på igen.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.