Lej et sommerhus Møn 12 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Møn 12 personer er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Møn 12 personer her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor kan du altid være sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Møn 12 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Møn 12 personer danner ikke kun rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Møn 12 personer får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne dejlige del af Danmark har syntes godt om:

Dejligt naturområde med super god børnestrand ,der ikke er overbefolket

Området er fantastisk smukt og der er mangfoldige muligheder for naturoplevelser. Stege og Nyord by kan varmt anbefales at besøge også.

Gode strande på møn samt virkeligt flot område

Dejligt naturområde med mulighed for cykelturer og traveturer og god strand og Nyord med fugleresevat.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn 12 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Rigtig nemt og ligetil

Absolut enkelt.

Ment og overskueligt

Bookingforløbet var perfekt.

Andre artikler om Møn

 • Sommerhus Møn

  Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
  Sommerhus til 2 personer på Møn
 • Sommerhus på Møn privat udlejning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Møn privat udlejning. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Emne nr. 034-6300
Vis alle artikler om Møn

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.