Lej et sommerhus 6 personer Sjælland - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus 6 personer Sjælland er den perfekte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus 6 personer Sjælland her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor vil du altid være helt sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus 6 personer Sjælland hos os.

Tips til området:

Et sommerhus 6 personer Sjælland udgør ikke alene rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus 6 personer Sjælland får I nemlig nem adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Her kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne skønne del af landet har syntes godt om:

Huset ligger i en usædvanlig velholdt del af Korsør. Det er en fornøjelse at færdes i kvarteret.

Jørgen

Helt perfekt til os med barne/klapvogn

Klaus

Et skønt område lige ud til vandet. Selve Karrebæksminde er jo bare en perle med dejlige spisemuligheder, hygge, bademuligheder og stemning.

Annette

Skøn beliggenhed - tæt ved flere strande og Rørvig. Kan ikke være bedre.

Torben

***** 5 stjerner

Mette

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus 6 personer Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Nemt og overskueligt.

Erik

Indtil]

Vissirok

Fin service - hjælp til at få lov til at blive en time længere - Tak for det :-)

Majbritt

Nem og hurtig booking. Indtil videre er der kun positivt at sige om virksomheden.

Dorthe

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
 • Sommerhus Sjælland privat billig

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat billig. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.