Lej et leje af sommerhus Sjælland privat - Her er huse til alle
Del
Et leje af sommerhus Sjælland privat er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit leje af sommerhus Sjælland privat her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle. Derfor vil du altid være sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit leje af sommerhus Sjælland privat hos os.

Tips til området:

Et leje af sommerhus Sjælland privat danner ikke alene rammerne om et ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne leje af sommerhus Sjælland privat får I nemlig let adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter i ferieområdet.. Herunder kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

skov, tisvilde, strand, fiskehandler, alt inden for cykelafstand!

Majbritt Linneberg

dejligt område

Vibeke Dorph Gruvstad

Skøn natur til gode vandreture, skønt badevand og korte afstande til indkøb.

Lone Mollerup

Mange muligheder for oplevelser - f.eks fiskeri, kunst, natur, historie m.v.

Grete Møgelvang

Kundeservice

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et leje af sommerhus Sjælland privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Nemt og overskueligt.

Erik Skov

Overskuelig. Nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det område jeg ville booke sommerhus. Har allerede givet "sommerhus-siden" videre til venner og familie.

Hanne Mortensen

fint at booke igennem sommerhus-siden fungerer rigtig fint, har prøvet flere gange før

Tove Eriksen

Nemt og overskueligt. Nemt at søge efter vores behov mht. rum, husdyr m.m. Fin beskrivelse af sommerhusene. Hurtig bekræftelse på booking.

Anja Lorenscheit

Andre artikler om Sjælland

Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.