Lej et sommerhus ved Blokhus privat - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus ved Blokhus privat er den fuldendte ramme om en dejlig ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus ved Blokhus privat her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor vil du altid være helt sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus ved Blokhus privat hos os.

Tips til området:

Et sommerhus ved Blokhus privat danner ikke alene rammerne om et ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus ved Blokhus privat får I nemlig tillige let adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I se mere om, hvad andre gæster i denne dejlige del af landet har syntes godt om:

Super strande og smuk natur, mulighed for mange ture idet nordjyske

fantastisk strand og hvis man er til ro og fred er området skønt

Fantastisk placering. Tæt på stranden, indkøb og vandland. En uovertruffen lækker buffet på Blokhus Fiskerestaurant. Flot og indbydende Galleri og Glaskunst. Hyggelig atmosfære. Byen er ikke større end man kan overskue den.

Dejligt område - hyggeligt

Kort gåtur til stranden, og tæt på Fårup Sommerland - som selvfølgelig skal opleves - en af de bedste sommerparker jeg har prøvet! Super Spar i Hune ligger tæt på og har det man skal bruge.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ved Blokhus privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders oplevelser af Sommerhussiden

Fandt det på hjemmesiden og ringede til dem fik en super god behandling ikke sidste gang vi booker der

Helt,som det bør være

Igen bare super

Fint og god service på div spørgsmål.

Andre artikler om Blokhus

Vis alle artikler om Blokhus

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.