De majestætiske bjerge lokker
Del
Vælg mellem 7.199 sommerhuse Destinationer under Tyrol
Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
Hyggelig 1-værelses lejlighed i Samnaun, Tyrol. Komfortabelt indrettet, flot udsigt over bjergene. Sauna i huset. Emne nr. 303-CH7563.100.5.
Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.

Sommerhus Tyrol – De majestætiske bjerge lokker

Tyrol er den østrigske delstat, der er mest præget af Alperne og samtidig den tyndest befolkede. Området består af to geografisk adskilte områder, Nord-Tyrol og Øst-Tyrol. Sydtyrol er en italiensk autonom region.

Tyrols hovedstad Innsbruck ligger centralt i Inndalen og byder på en del seværdigheder. Byen er blandt de smukkeste i Østrig. Men der er også byen Mutters, som er to gange valgt til den smukkeste landsby i Tyrol. Den ligger kun ca. 8 km fra centrum af Innsbruck.

Det bjergrige Tyrol domineres af en række alpine bjergkæder, såsom Stubaier Alpen, Ötztaler Alpen, Zillertaler Alpen og Hohe Tauern med Großglockner (3797 m), Østrigs højeste bjerg, samt flere toppe over 3000 m.

Floden Inn krydser Nordtyrol. Tyrol er Østrigs vigtigste turistland, og vintersport spiller en stor rolle med de mange skiområder og top pister.

Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.

Oplev fantastiske bjerglandskaber, kulturelle facetter og kulinariske overraskelser. Tag på vandreferie, cykelferie eller skiferie i naturens smukkeste kulisser. Det er nemlig naturen, der trækker, når man rejser til Tyrol. Det er heller ikke uden grund, at charmerende Tyrol har været et attraktivt turistmål i mere end 150 år.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Tyrol

Vil du og familien have det bedste sommerhus Tyrol til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Tyrol på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Tyrol i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde netop det feriehus Tyrol, der sikrer jer en afslappet ferie Tyrol.

Lej sommerhus Tyrol

Hos os er udlejning af sommerhuse Tyrol nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tyrol eller den feriebolig Tyrol som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Tyrol

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Tyrol. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig