Familievenlig skiresort i topklasse
Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Serfaus
Hyggelig ferielejlighed til 4 personer i Serfaus-Fiss tæt på Innsbruck. Legeplads og vandrestier lige ved huset, som ligger kun 1 km fra skilifterne og centrum. Emne nr. 350-AT-6533-01.
Området har 212 km pister, hvoraf de 131 km ligger over 2.000 meter. Det er muligt at komme rundt på hele området på blå og lettere røde pister, hvilket gør skiområdet til en rigtig god destination for nybegyndere og familier. Der er to store og fantastisk flotte børneområder, samt en fun park.

Skiferie Serfaus – Familievenlig skiresort i topklasse

Byen Serfaus er beliggende på et stort solrigt plateau i Oberinntal, Tyrol, i 1.430 m højde. På vej op på plateauet møder man den historiske og hyggelige by Ladis, dernæst byen Fiss og ca. 1 km herefter Serfaus. Den bilfrie by Serfaus er den største by. Overalt hersker en rigtig dejlig stemning.

Skiområdet er stort og markedsfører sig selv som ’Tirols Ski-Dimension’. Området har 212 km pister, hvoraf de 131 km ligger over 2.000 meter. Det er muligt at komme rundt på hele området på blå og lettere røde pister, hvilket gør skiområdet til en rigtig god destination for nybegyndere og familier. Der er to store og fantastisk flotte børneområder, samt en fun park.

Byerne er rolige, og afterskiing er ligeså med få restauranter, barer og natklubber, i stedet er der 10 km kælkebane og 70 km vandrestier i området. En skiferie til Serfaus, Fiss og Ladis egner sig derfor godt til skiløbere, der ønsker godt og roligt skiløb.

Skiområdet er dog også for skiløbere eller snowboardere med eventyr i blodet. Her er masser af udfordringer i dyb sne. Skal man have adrenalinen at mærke, så skal det være den sorte piste "Direttissima" eller sorte offpiste-rute "Kamikaze", begge med 70 % hældning. - Er man til langrend har Serfaus området mere end 40 km præparerede løjper, både på plateauet og i højderne.

Kombiner et af de mest solrige steder i Østrig med over 200 km skønne venlige pister, en charmerende og hyggelig bilfri by med dejlige hoteller og en højde der altid sikrer gode sneforhold - så er grundstenene lagt til en fantastisk skisports destination. Serfaus, Fiss, Ladis blev i 2012 kåret som bedste ski resort blandt 55 områder i Europa.

Det største udvalg af hytter til leje Serfaus

Vil du også nyde alle fordelene ved en hyggelig skiferie i en skøn hytte eller ferielejlighed Serfaus? Så bestil jeres hytte Serfaus på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af hytter Serfaus for enhver smag, og netop derfor kan du på kort tid finde nøjagtig den hytte Serfaus, som skal danne rammen om jeres skiferie Serfaus.

Lej sommerhus Serfaus

Hos os er udlejning af sommerhuse Serfaus nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Serfaus eller den feriebolig Serfaus som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Serfaus

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Serfaus. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyrol

    Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
    Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig