Snesikker ski og masser af party
Del
Vælg mellem 62 sommerhuse
Ferielejlighed til 8 personer i Ischgl
Flot 4-værelses lejlighed på 80 m² til 8 personer i Ischgl, smagfuld indrettet. Altan med udsigt over bjergene og byen. Kun 200 m fra skiområdet. Emne nr. 301-AT6561.200.11.
Ischgl er Østrigs svar på topklasse, når det gælder alt lige fra et bredt skiløb til en sprængfyldt omgang afterski. Den er også kendt som fest- og partyby og er derfor ikke egnet til børnefamilier. Et af de store trækplastre, som bare skal opleves i Ischgl, er at tage et smut til Schweiz på ski.

Skiferie Ischgl – Snesikker ski og masser af party

Livlige og verdenskendte Ischgl er uden tvivl en af Alpernes bedste skisportsbyer. Den ligger i Tyrols Paznaundal og råder over mere end 220 km pister, samt 41 lifter. Et spændende skiterræn med pister i alle kategorier, spredt ud over den storslåede natur.

På nordsiden af Pardatschgrat og Höllenspitze er der udfordrende nedfarter og klassiske off piste ture. Det meste af terrænet ligger over 2000 meter og gør Ischgl til et yderst snesikkert område.

Et af de store trækplastre, som bare skal opleves i Ischgl, er at tage et smut til Schweiz på ski. Ischgl ligger meget tæt på den schweiziske by Samnaun, som tilmed er toldfri.

Denne indkøbstur kan klares på en skidags tid og kan kombineres med en masse offpiste, da Ischgl bestemt også er et paradis for pulver-fans. Hvad f. eks. med en 12 km lang tur fra toppen af Palinkopf. Der er ingen problem med liftkortet – det gælder også til Samnaun-området.

For snowboardere findes der et særligt ’boarders paradise’-område i Ischgl , med half-pipes, rails og massevis af forskellige hop. Snowboardparken hører til Europas bedste.

Ischgl er også kendt som fest- og partyby og er derfor ikke egnet til børnefamilier.

Dette sted er Østrigs svar på topklasse, når det gælder alt lige fra et bredt skiløb til en sprængfyldt omgang afterski.

Få overblikket over mængden af hytter til leje Ischgl

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hytte Ischgl? Så book jeres hytte Ischgl på Sommerhus-siden. Her finder du let den hytte eller ferielejlighed, der sikrer jer en afslappet skiferie Ischgl.

Lej sommerhus Ischgl

Hos os er udlejning af sommerhuse Ischgl nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ischgl eller den feriebolig Ischgl som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved køb af skiferie Ischgl

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Ischgl. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyrol

    Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
    Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig