Fantastisk og snesikkert skiområde
Del
Vælg mellem 119 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Sölden
Enkel ferielejlighed til 2 personer i Sölden i "Haus Brunnenberg", kun 300 m til skiliften og Gaislachkoglbanen, som giver adgang til Söldens kæmpe skikområde. Emne nr. 250-SOD590.
Sölden er absolut et af de bedste og mest snesikre skiområder i Østrig. Byen er beliggende i den vestligste del af Alpelandet og har et særdeles velfungerende skiterræn. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.

Skiferie Sölden – Fantastisk og snesikkert skiområde

Sölden er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde. Derfor ligger det meste af skiområdet over trægrænsen.

Skiløbet i Sölden er fantastisk med et godt og moderne liftsystem. Begyndere har blandt andet et område nede i nærheden af byen, hvor det er muligt at boltre sig under skiferien. Derudover er der også masser af pister til begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

Den øvede skiløber kan komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og off-piste. Derudover er der også mulighed for udflugter for de mere øvede skiløbere, der kan nyde godt af, at langt det meste skiløb i området ligger over 2.000 meter og på den måde være sikker på god sne.

Når en skiferie i Sölden skal byde på andet end skiløb, kan man forsøge sig med nogle af de mange andre sportsgrene, som man kan udfolde sig med i byens store sportscenter. Her tilbyder man mere end 30 forskellige aktiviteter.

Er man til afterski, kan man besøge én af de mange paraplybarer, der findes i Sölden. Eller man kan tage til Jacobs Weinfassel og Grizzly Bar.

Kæmpe udbud af hytter til leje Sölden

Vil du også nyde de mange fordele ved en dejlig skiferie i en skøn hytte Sölden? Så lej familiens hytte eller ferielejlighed Sölden på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af hytter Sölden for enhver pengepung, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig den hytte Sölden, som sikrer jer en afstressende skiferie Sölden.

Lej sommerhus Sölden

Hos os er udlejning af sommerhuse Sölden nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sölden eller den feriebolig Sölden som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Sölden

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Sölden. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyrol

    Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
    Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig