Perfekt skiferie til børnefamilier
Del
Vælg mellem 144 sommerhuse
Ferielejlighed til 5 personer i Kappl
Pænt ferielejlighed til 5 personer i Kappl, i feriehuset "Haus Subretta" med en herlig udsigt over Samnaun bjergene. 80 m til skibussen. Emne nr. 250-KPP092.
Kappl er en meget hyggelig østrigsk by, der snor sig fra landevejen og op ad bjerget. Prisniveauet her er næsten halveret i forhold til nabobyen Ischgl. Kappl byder på rolige omgivelser, hvilket gør byen ideel for familier med børn - ikke mindst på grund af dens 6 kilometer lange kælkebakke.

Skiferie Kappl – Perfekt skiferie til børnefamilier

Skiområdet har 45km pister og er perfekt bundet sammen med 9 moderne lifte, der effektivt leder skiløberne fra byen og op til toppen i 2.690 m.

Der findes mange begyndervenlige pister, der alle ender samme sted i Kappl by, der ligger i 1258 ms højde. Forskellen på 1432 højdemeter er unik for et mindre skiområde og sikrer såvel snesikkerhed som udfordringer på alle niveauer. Overalt i terrænnet lokker hyggelige hytter og bjergrestauranter til en velfortjent pause.

’Sunny Mountains-området’, som byder på ideelle forhold for de små og deres forældre, er en kærkommen nyhed i Kappl. Her ligger skiskolen, ski-legeplads, skikarrusel og meget mere. Der er ski-rullebånd for de helt små. Der er gæste-børnehave, restaurant, bar m.m. Lette pister finder man lige i nærheden og meget tæt på stoleliften, som fører op i Kappl's dejlige skiområde.

Vil man gerne køre offpiste, er der her mange gode muligheder.

Der findes desuden en berømt kælkebakke på mere end 6km længde, noget der er meget eftertragtet og velbesøgt af børnefamilier.

Kæmpe udbud af hytter til leje Kappl

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en skiferie Kappl? Så book jeres hytte eller ferielejlighed Kappl på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Kappl.

Lej sommerhus Kappl

Hos os er udlejning af sommerhuse Kappl nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kappl eller den feriebolig Kappl som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af hytte Kappl

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Kappl. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyrol

    Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
    Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig