Smukt og snesikkert skiområde
Del
Vælg mellem 668 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Zillertal
Hyggelig 2-værelses lejlighed ved Aschau i Zillertal, beliggende i "Landhaus Haas". Til det store skiområde Zillertal-Arena er det 5 km. Emne nr. 250-ZIZ772.
Skiområdet hedder ’Zillertal Arena’ - et af Østrigs største og mest moderne skiferie-områder med hele 625 km pister at vælge imellem. Området henvender sig til alle aldersgrupper og niveauer, og er ideelt til familier med børn.

Skiferie Zillertal – Smukt og snesikkert skiområde

Hyggelige Zillertal, som er ferieregionen i hjertet af Tyrol, består af mange byer, med Zell am Ziller som hovedbyen. De sydlige dele af dalen begrænses af Zillertal-Alperne med flere bjergtoppe på over 3.000 m. Skiferie i Zillertal lig med skiferie i et af de smukkeste skiområder i de østrigske Alper.

Store dele af pistenettet ligger over 2.500 meter. Området er med andre ord snesikkert. Der er et bredt udvalg af pister i skiområderne Finkenberg, Fügen, Hintertux, Hippach, Kaltenbach og Mayrhofen. Tilsammen præsenterer Zillertal et unikt skiterræn. På de fem gletsjere i Tirol, f.eks. i Hintertux, kan man stå på ski om sommeren. Der er snesikkerhed i 10 måneder om året, og sommerski i Østrig er en fantastisk oplevelse.

Områderne Kaltenbach og Fügen byder desuden på et fantastisk skovskiløb, stejle hang og løs sne.

Zillertal råder over flere flotte børneområder og er kendt for gode skiskoler til børn. Området har desuden masser af aktiviteter til børn ud over skiløbet, blandt andet en guldmine, en skøjtebane og et observatorium. Til freestylerne og det yngre publikum tilbyder Zillertal fire snowparker, hvoraf ’Penken-Park’ hvert år bedømmes som én af Europas ti bedste snowparker.

Det største udbud af hytter til leje Zillertal

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende skiferie i en skøn hytte eller ferielejlighed Zillertal? Så bestil jeres hytte Zillertal på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af hytter Zillertal for enhver smag, og derfor kan du på kort tid finde præcis den hytte Zillertal, som skal danne rammen om jeres skiferie Zillertal.

Lej sommerhus Zillertal

Hos os er udlejning af sommerhuse Zillertal nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Zillertal eller den feriebolig Zillertal som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Zillertal

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Zillertal. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyrol

    Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
    Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig