Internationalt flair og top skiløb
Del
Mondæne St. Anton byder på skiløb i topklasse. Byen er desuden kendt for sit internationale flair, sine stort set snesikre sæsoner og for områdets udsøgte offpiste-muligheder.

Skiferie St. Anton – Internationalt flair og top skiløb

Foruden de normale pister på 280 km findes der nemlig lige så meget offpiste. Det højeste skiløb foregår på godt 2800 m, selve byen ligger på 1300 m. Der er 86 lifter i området.

En skiferie i St. Anton er for den erfarne skiløber, der vil udfordres af det krævende bjergterræn. Fanatikere får lysten styret i skisystemet ’Ski Arlberg’, som bl.a. bringer dem op til Valluga-bjergets betagende 2.811 meter. Inkluderet i liftkortet er også områderne Zurs og Lech, der er et besøg værd begge to. Lech er bl.a. kendt for sublim luksus og mennesketomme pister.

St. Anton emmer af international stemning krydret med østrigsk ’Gemütlichkeit’. Afterski er ligesom skiløbet i særklasse, som det foregår på legendariske ’Mooserwirt’ eller ’Krazy Kanguruh’. Byen har en helt fantastisk atmosfære, der bare skal opleves. Det ses, når man bevæger sig igennem den hyggelige hovedgade med restauranter, diverse beværtninger og mange butikker, som gør St. Anton til et levende ski-eldorado.

Vi giver dig overblikket over udvalget af hytter til leje St. Anton

Vil du være sikker på at finde den bedste hytte eller ferielejlighed St. Anton til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens hytte St. Anton på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis den hytte, der skal danne rammen om familiens skiferie St. Anton.

Lej sommerhus St. Anton

Hos os er udlejning af sommerhuse St. Anton nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus St. Anton eller den feriebolig St. Anton som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af hytter St. Anton

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til udlejning af hytter St. Anton. På den baggrund udbetaler vi hele prisforskellen OG en bonus på 1.000 kr. til din konto, hvis du skulle finde hytten til en billigere pris hos en af vore konkurrenter. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyrol

    Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
    Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig