Gigantisk skiområde
Del
Vælg mellem 137 sommerhuse
Ferielejlighed til 6 personer i Wagrain
Flot ferielejlighed til 6 personer i Wagrain, med have og legeplads. Om vinteren kun 50 m til skibussen. Emne nr. 350-AT-5602-41.
Charmerende Wagrain tryllebinder tusindvis af ski-entusiaster hvert år, med masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer. Skiområdet ved populære Wagrain er del af ’Salzburger Sportwelt Amade’ – ét af de største sammenhængende skiområder i Alperne.

Skiferie Wagrain – Gigantisk skiområde

Tilsammen har ’Amadé’ 350 km pister og 130 lifter, som byder på skiløb for alle. De mange blå og røde pister giver gode forhold for begyndere og let øvede.

Begyndere kan starte ved Grafenberg eller man tager ’Flying Mozart’-liften for at komme op og ind i den dejlige skiverden. De erfarne skiløbere kan kaste sig over World Cup-pisten i Zauchensee - og i det nærliggende Flachauwinkel findes desuden en af Europas fineste freestyle-parker.

Om aftenen kan man hygge sig i baren ’Kuhstall’, som er et populært afterski sted i Wagrain. Derudover finder man det nyrenoverede vandland ’Wasserwelt’. Selve byen er af en behagelig størrelse og har en dejlig atmosfære.

Det største udbud af hytter til leje Wagrain

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i en skøn hytte eller ferielejlighed Wagrain? Så skal du bestille familiens hytte Wagrain på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af hytter Wagrain for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig den hytte Wagrain, der skal danne rammen om jeres skiferie Wagrain.

Lej sommerhus Wagrain

Hos os er udlejning af sommerhuse Wagrain nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Wagrain eller den feriebolig Wagrain som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Wagrain

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til udlejning af hytter Wagrain. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyrol

    Det bjergrige Tyrol har det hele til en aktiv og hyggelig ferie. Mellem de storslåede, majestætiske bjerge finder man dybe dale, græsgange med fredsommeligt gumlende køer, spejlblanke søer, dybe skove og pittoreske alpebyer fulde af charme, atmosfære og gemytlige østrigere.
    Ferielejlighed til 2 personer i Tyrol
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig