Mangfoldige kyster lokker
Del
Vælg mellem 2.257 sommerhuse Destinationer under Portugal
Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.
Rummelig lejlighed på 68 m² til 2 personer i stueetagen med pool, stor have, flere terrasser og et grillområde. Ejerne selv bor i én af lejlighederne. Dette er det perfekte sted for at slappe helt af. Kun 15 minutter i bil når du havet, stranden, golfbaner, vinmarker, butikker, banker, apoteker m.m. til hverdagens behov. Emne nr. 364-PT-8500-03.
Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.

Sommerhus Portugal – Mangfoldige kyster lokker

Som Sydeuropas port mod Atlanterhavet er Portugal i høj grad beriget af kystlivets glæder og unikke, bjergrige naturscenerier.

I Portugal ligger det europæiske fastlands vestligste punkt Kap Roca. Ved grænsen til Spanien finder man Portugals højeste bjergkæde (1998 m), Serra da Estrela. Toppen af vulkanen på Pico er med sine 2.351 meter landets højeste punkt.

Befolkningen består af omkring 11 mio. indbyggere, som hovedsageligt bor ved kysterne.

Klimaet på Algarvekysten i den sydlige del af landet er både varmere og tørrere end i resten af Portugal. Perfekt til en dejlig badeferie. Sommeren er altid varm og selv om vinteren er der rimelige temperaturer.

Omkring den pulserende hovedstad Lissabon og i særdeleshed på kysten i det nordlige Portugal bevirker beliggenheden ud til Atlanterhavet, at aftenerne selv om sommeren kan være ganske (behageligt) kølige.

Portugals hovedstad er kåret til Vesteuropas billigste og bugner af seværdigheder, shopping og storbyliv i topklasse. Nær Lissabon kan man bo i badebyerne Estoril og Cascais med skønne strande, mondæne rivieraer, hyggelige fiskerlejer, fiskerestauranter og cafeer.

I Douro-dalen mod nord kan man besøge hyggelige vingårde og dvæle i Portugals kraftfulde vine og verdensberømte portvine ved hyggelige vinsmagninger og gourmetbesøg på landlige vingårde i smukke omgivelser. Denne fredfyldte dal med vinstokke på skråninger langs floder og søer er også beriget med det bedste fra naturen, når det kommer til citrus- og figenfrugter, mandler og oliven.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Portugal

Vil du være 110 % sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Portugal til den lavest mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Portugal på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af kort tid finde netop det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Portugal.

Lej sommerhus Portugal

Hos os er udlejning af sommerhuse Portugal nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Portugal eller den feriebolig Portugal som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Portugal

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Portugal. (Se betingelser).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.