Det pittoreske Portugal
Del
Vælg mellem 40 sommerhuse
ferielejlighed med pool i Alentejo
Ferielejlighed til 6 personer på en tidligere restaureret gård ved Alentejo. Flot panoramaudsigt, swimmingpool, tropisk have. Emne nr. 364-PT-7050-01.
Med et farvestrålende landskab, brede åbne veje og blændende, kalkede landsbyer anses de store vidder i Alentejo som én af de mest pittoreske dele af Portugal. Der er nærmest garanti for solskin og blå himmel. Et besøg i nationalparken Parque Natural da Serra de São Marmede er et must.

Sommerhus Alentejo – Det pittoreske Portugal

Der er nærmest garanti for solskin og blå himmel når man tager på ferie i Alentejo, for regionen er blandt de tørreste og varmeste områder i hele Portugal. Samtidig er den imidlertid også kendt som landets kornkammer – og for at opretholde produktionen af fødevarer er der bygget en stor dæmning ved Alqueva.

Reservoiret er, med et areal på 250 kvadratkilometer, den største kunstige sø i den vestlige del af Europa. Et vandkraftanlæg forvandler vandet til strøm, inden det ledes ud til regionens marker.

Man bør afsætte tid til et besøg i den beboede nationalpark Parque Natural da Serra de São Marmede. Her kan man opleve maleriske landsbyer, hvor tiden i store træk har stået stille lige siden middelalderen.

Udflugter til områdets vinproducenter er ligeledes en oplagt mulighed. Man kan nyde turene igennem det smukke landskab – og mon ikke der findes en god flaske vin, som man kan nyde om aftenen.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Alentejo

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Alentejo til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Alentejo på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Alentejo.

Lej sommerhus Alentejo

Hos os er udlejning af sommerhuse Alentejo nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Alentejo eller den feriebolig Alentejo som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Alentejo

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Alentejo. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.