Hovedstad med charme og flair
Del
Vælg mellem 146 sommerhuse
Lejlighed til 4 personer i centrum af Lissabon.
Moderne lejlighed til 4 personer i centrum af Lissabon, i det populære kvarter Lapa, som strækker sig fra bredden af Teijo og til det kendte kvarter Bairro Alto, med sine mange caféer og restauranter. Lejligheden ligger kun et stenkast fra den dejlige Estrela park med sine prægtige basilika. Emne nr. 364-PT-1200-13.
Lissabon byder ikke kun på de samme muligheder for shopping, cafemiljø og spændende gader, som også findes i andre byer. Her får I også store naturoplevelser. Atlanterhavet ligger så at sige lige uden for byporten, og vest for byen findes en nationalpark, der byder på mange muligheder for rekreation.

Sommerhus Lissabon – Hovedstad med charme og flair

Portugals charmerende hovedstad Lissabon ligger på det sted, hvor den mere end 1000 kilometer lange Tejo flod løber ud i Atlanterhavet, og var oprindeligt en lille bosættelse, der levede af at handle.

Det romerske imperium erobrede Den Iberiske Halvø i år 206 før vor tidsregning, og Lissabons betydning som handelsby voksede støt. I de følgende århundreder byggede romerne en lang række teatre, templer, badeanstalter og meget andet, som man den dag i dag kan opleve.

Selve Lissabon ligger på syv høje med de mest fantastiske udsigter over byens kvarterer. Man kan opdage byen ved hjælp af de gamle sporvogne, tage en ’hop-on hop-off’-tur og lade sig transportere til de utallige hotspots.

En lille del af byen, det gamle arabiske kvarter Alfama, er absolut et besøg værd. I dette kvarter findes desuden en række smukke kirker og også byens imponerende katedral, som bør opleves under enhver ferie i Lisssabon.

Klimaet i Lissabon er mildt og tempereret med korte vintre og lange varme somre fra maj til september, hvor gennemsnits temperaturen ligger omkring 28˚C.

Hyggelig ferieby. Dejlige sandstrande (her er bil en fordel). Mulighed for udflugter til bl.a. Lissabon og Sintra.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Lissabon

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Lissabon til den billigst mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Lissabon på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Lissabon i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Lissabon, som sikrer jer en afstressende ferie Lissabon.

Lej sommerhus Lissabon

Hos os er udlejning af sommerhuse Lissabon nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lissabon eller den feriebolig Lissabon som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Lissabon

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste når vi taler om sommerhusudlejning Lissabon. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.