Kysten med de fleste soltimer
Del
Vælg mellem 1.066 sommerhuse Destinationer under Algarve
1-værelses lejlighed til 2 personer i Carvoeiro.
1-værelses lejlighed (40 m²) til 2 personer belliggende i et aparthotel på 3 etager, bygget i 1975, renoveret i 1990. Til fælles brug er der pool. børnepool. tennis, legeplads m.m. Lejligheden ligger 1,5 fra bymidten af Praia do Carvoeiro og 1,5 km fra stranden. Emne nr. 316-PT6680.115.10.
Algarve er perfekt for alle der ønsker sol, varme og pragtfulde badestrande. Nyd en dejlig middag i de lokale restauranter og nyd atmosfæren i de mange små byer, som emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder.

Sommerhus Algarve – Kysten med de fleste soltimer

Algarve området ligger i den sydligste del af Portugal. Mod nord finder man den portugisiske region Alentejo, mod øst ligger Spanien (nærmere bestemt Andalusien) – og mod syd og vest findes nogle af de bedste badestrande i Europa. Den totale længde på Algarves smukke kyststrækning er cirka 155 km. Her er der dejlige hvide sandstrande, utallige soltimer, afslapning og oplevelser for hele familien.

I regionen ligger blandt andre byerne Faro, Loulé, turistbyen Albufeira, Lagos, Lagoa, Portimão, Tavira med sit gamle slot, samt Vila Real de Santo António. Regionens administrative centrum befinder sig i Faro, hvor man ser en hel del gamle bygninger.

Ved Algarvekysten skal man ikke lede længe efter sin egen lille strand omkranset af klipper og øde alkover. Soltimer er der masser af, dertil de varme vinde fra det afrikanske kontinent, som ligger lige overfor. Man finder desuden utallige smukt beliggende golf- og tennisbaner helt ud til kysten og har alle muligheder for at prøve kræfter med vandsport som vind- og kitesurfing, dykning og snorkling.

I de lokale restauranter bliver man forkælet af lækre råvarer fra land og hav med kulinariske oplevelser i skøn forening med Portugals verdenskendte vine og højtelskede portvine. Scenen i de små og store byer, som ligger som perler på en snor, emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder.

Det er ingen tilfældighed, at 10 millioner mennesker årligt besøger den smukke Algarvekyst. Her finder man alt, hvad den perfekte badeferie skal indeholde. Algarve er blandt de mest solsikre kyster i Europa og overgår sågar Californien i antal soltimer!

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Algarve

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Algarve til den lavest mulige pris? Så book familiens feriehus Algarve på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Algarve.

Lej sommerhus Algarve

Hos os er udlejning af sommerhuse Algarve nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Algarve eller den feriebolig Algarve som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Algarve

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Algarve. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.