Alt til en perfekt badeferie
Del
Vælg mellem 89 sommerhuse
1-værelses villa til 4 personer med egen pool i Albufeira.
Lys 1-værelses villa til 4 personer med egen pool og 500 m til sandstranden "Praia da Oura". Tæt på alt og 5 minutters spadseretur på strandpromenaden til centrum af byen Albufeira. Emne nr. 316-PT6800.98.1.
Albufeira er Algarvekystens største ferieby. De små gader byder på gode muligheder for shopping, særligt tøj og læderbutikker er der mange af - og også gavebutikker samt restauranter og barer. I tilgift får I nogle af de bedste sandstrande i Portugal.

Sommerhus Albufeira – Alt til en perfekt badeferie

Albufeira er faktisk et af de områder, der trækker flest besøgende i hele Portugal. Titusinder af mennesker rejser til hvert år for at tage den gamle, hyggelige by i øjesyn.

Her finder man historiske bygninger i fin kombination med moderne turist-faciliteter.

Rammen omkring det hele er de lækre sandstrande, med et livligt aktivitetsniveau: Fiskerne, der klargør fiskenet i farvestrålende joller og børn, der leger i sandet, snorkler, samler sten og fanger fisk, alt imens de nyder af solens varme stråler. Man kan blive kølet af i det rene svalende havvand og lade tiden stå helt stille for en stund.

Albufeira har to hovedstrande - Praia dos Pescadores og Praia do Túne.

Den første byder på en sand overflod udi gode fiskerestauranter. Den anden strand Praia do Túnel ligger lidt længere mod vest og nås gennem en tunnel - deraf navnet.

Når solen sænker sig, går man på jagt efter lokale restauranter og hyggelige barer i de gamle stræder og nyde lækre tilberedte måltider af Portugals fantastiske råvarer fra hav og land på pladser med levn fra en fjern tid.

Albufeira står for ultimativ strandferie, sæt dertil en autentisk stemning samt den charmerende kvarter i den gamle bydel. Her slanger snævre gader sig frem til byens centrale plads, der er dekoreret med træer og buske og omgivet af små, hyggelige fortovscafeer.

De små gader byder på gode muligheder for shopping, særligt tøj og læderbutikker er der mange af - og også gavebutikker samt restauranter og barer.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Albufeira

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Albufeira? Så skal du bestille jeres feriehus Albufeira på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Albufeira for enhver pengepung, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Albufeira, der sikrer jer en afslappet ferie Albufeira.

Lej sommerhus Albufeira

Hos os er udlejning af sommerhuse Albufeira nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Albufeira eller den feriebolig Albufeira som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Albufeira

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Albufeira. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Algarve

    Algarve er perfekt for alle der ønsker sol, varme og pragtfulde badestrande. Nyd en dejlig middag i de lokale restauranter og nyd atmosfæren i de mange små byer, som emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Carvoeiro.
  2. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.