Fine strande ved sølvkysten
Del
Vælg mellem 165 sommerhuse
Lejlighed til 4 personer i Soure.
Lejlighed på 72 m² til 4 personer i den tidligere badeanstalt Termas de Azenha. Lejligheden har egen indgang og udsigt over dalen Pranto. Atlanterhavskysten med de rolige strande Lavos og Leirosa ligger kun 15 km væk. Emne nr. 364-PT-3130-01.
Costa da Prata, eller ’sølvkysten’, er et særdeles populært ferieområde i den centrale del af Portugal, cirka 150 km nord for Lissabon. Denne del af landet er kendt for sine meget fine sandstrande, der er som skabt til en dejlig badeferie.

Sommerhus Costa da Prata – Fine strande ved sølvkysten

Det er simpelthen ren afslapning at nyde varmen og det gode vejr på stranden – og hvis det alligevel bliver for varmt, er det bare at tage sig en dukkert i det rene, indbydende vand.

Inde i landet finder man uspoleret natur, dejlige skove, varme kilder, farverig vegetation, klostre, slotte og kirker. Større byer, som Leira og kongeslottet, Coimbra eller lagunebyen Aveiro tiltrækker de besøgende med kulturelle tilbud og andre aktiviteter.

Gastronomien er præget af nærheden til havet med mange fiskespecialiteter, dertil passer de dejlige Bairrada vine.

Storslåede gamle byer såsom Almeida, Alcobaca og det hvide slot ved Castelo Blanc er alle et besøg værd, og det har sammen med den fantastiske natur været med til at gøre Costa de Prata til et meget populært rejsemål for cykel- og vandreture. Strandene i området er også gode, den bedste er måske Nazare.

Costa da Prata er én af de mest udviklede regioner i Portugal. Området er også hjemsted til en aktiv kunstindustri med produkter i porcelæn og krystalglas. Dejligt, hvis man er på jagt efter en god ferie souvenir…

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Costa da Prata

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Costa da Prata til den lavest mulige pris? Så book familiens feriehus Costa da Prata på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Costa da Prata.

Lej sommerhus Costa da Prata

Hos os er udlejning af sommerhuse Costa da Prata nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Costa da Prata eller den feriebolig Costa da Prata som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Costa da Prata

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Costa da Prata. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.