Fascinerende naturområder
Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Charmerende ferielejlighed til 6 personer i det nordlige Portugal, Duoro Superior.
Denne charmerende ferielejlighed til 6 personer er beliggende i rolige omgivelser, på en landejendom i den østlige del af Douro-regionen, i det nordlige Portugal, Douro Superior. Der er 5 lejligheder på ejendommen, som alle er omgivet af en smuk have. Hertil hører også en fælles swimmingpool og en separat børnepool. Emne nr. 364-PT-5160-05
Montanhas er et dejligt ferieområde i den centrale, nordlige del af Portugal, beliggende omtrent halvvejs mellem havnebyen Porto og Salamanca, der ligger i Spanien. Her kan man finde sneklædte bjergtoppe, tætte skove, og dale omkranset af dramatiske klippeformationer.

Sommerhus i Montanhas – Fascinerende naturområder

Denne del af Portugal er et fascinerende område med gamle landsbyer og historiske arkæologiske seværdigheder, som i en dal nær Vila Nova de Foz Coa.

Siden Montanhas er lidt isoleret, er mange af de gamle traditioner og kulturelle særheder bevaret. Den smukkeste del af Douro-dalen med dens mange vindistrikter, ligger i centrum af regionen.

Under en ferie i Montanhas er det slet ikke til at komme uden om et besøg i Portugals næststørste by, Porto. Ikke mindst den ældste del af byen, Ribeira, der er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv.

Vild natur og uberørte landskaber kan man møde i nationalparken Montesinho i den nordlige del af regionen. Lidt længere sydpå ligger nationalparken Serra de Estrela.

Ægte portugisisk atmosfære oplever man i de mange ’pousadas’ i området – luksuriøse, historiske hoteller, som er renoverede gamle gods eller klostre. Her lægger man især vægt på den lokale gastronomi og egnstypiske specialiteter.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Montanhas

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Montanhas til den garanteret billigste pris? Så skal du leje jeres feriehus Montanhas på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Montanhas i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Montanhas, der skal danne rammen om jeres ferie Montanhas.

Lej sommerhus Montanhas

Hos os er udlejning af sommerhuse Montanhas nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Montanhas eller den feriebolig Montanhas som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Montanhas

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Montanhas. (Se gældende regler).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.