Badeferie ved hovedstadens fødder
Del
Vælg mellem 225 sommerhuse
Villa til 8 personer med egen pool i Charneca da Caparica.
Denne store villa til 8 personer med egen pool, er en del af Aroeira Golf Club, omgivet af fyrretræer og 3,5 km til stranden. Aroeira Golf Club har 2 golfbaner, en restaurant, fire tennisbaner, en golf butik og 24 timers sikkerheds overvågning. Emne nr. 364-PT-2820-01.
Costa de Lisboa ligger ved Lissabon. Perfekt når man vil kombinere badeferie med storbyferie. Området har et mildt, tempereret klima med korte vintre og lange varme somre med temperaturer på ca. 28 grader fra maj til september.

Sommerhus Costa de Lisboa – Badeferie ved hovedstadens fødder

Selve kysten er meget varieret med dramatiske klipper og idylliske strande. Lissabon, Portugals hovedstad, er præget af sin 2000-årige historie og Alfama, byens ældste kvarter, er charmerende med brolagte gader.

Den spændende metropol ved Tejo floden er blevet kåret til Vesteuropas billigste og bugner af seværdigheder, shopping og storbyliv i topklasse. Man kan opdage byen ved hjælp af de gamle sporvogne, tage en ’hop-on hop-off’-tur og lade sig transportere til de utallige hotspots.

Selve Lissabon ligger på syv høje med de mest fantastiske udsigter over byens kvarterer.

Costa do Estoril er kendt for sine hvide strande, luksuriøse strandpromenader, romantiske villaer og badebyer. Tidligere tilbragte kongelige og adelige deres ferie på Costa do Estoril og man kan stadig mærke tidligere tiders glamour og charme her.

På Costa do Estoril ligger en række dejlige byer såsom Cascais, der er perfekt til en afslappende ferie, og middelalderbyen Sintra med nationalpaladset, der igennem 800 år var de portugisiske kongers sommerresidens.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Costa de Lisboa

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Costa de Lisboa til den lavest mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Costa de Lisboa på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Costa de Lisboa.

Lej sommerhus Costa de Lisboa

Hos os er udlejning af sommerhuse Costa de Lisboa nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Costa de Lisboa eller den feriebolig Costa de Lisboa som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Costa de Lisboa

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det kommer til sommerhusudlejning Costa de Lisboa. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.