Den grønne kyst med de flotte strande
Del
Vælg mellem 280 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Costa Verde
Dejligt feriehus til 6 personer ved Caminha, Costa Verde, med pool. Boligareal på 215 m². Flot beliggenhed ved en skov, kun 500 m til havet. Emne nr. 364-PT-4910-01.
Costa Verde er beliggende i den nordvestlige del af Portugal, ikke langt fra grænsen til Spanien. Navnet ’den grønne kyst’ kommer fra den intense farve af vegetationen, som står i kontrast til de kridthvide, flotte sandstrande der ellers findes langs denne del af Atlanterhavet.

Sommerhus Costa Verde – Den grønne kyst med de flotte strande

Her er der en lang tradition for strand-turisme, men også for fiskeri. Byerne som Espinho og Povoa de Varzim råder over alle de behagelige faciliteter, man kan ønske sig: Casinos, golf, flotte hoteller og dejlige butikker.

Men der findes også de mindre befolkede områder ved Costa Verde med dejlige sandstrande, som ved Moledo, Apúlia, Fão and Vila Praia de Âncora.

En specialitet man skal prøve er ’Vinho Verde’, som findes i en hvid eller en rød version. Sidstnævnte kan man smage i Ponte de Lima, inde i landet.

I den sydlige del af Costa Verde ligger Portugals næststørste by, Porto. Her er det et must at besøge den ældste del af byen, Ribeira, der er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Costa Verde

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Costa Verde til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Costa Verde på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Costa Verde.

Lej sommerhus Costa Verde

Hos os er udlejning af sommerhuse Costa Verde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Costa Verde eller den feriebolig Costa Verde som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Costa Verde

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Costa Verde. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Portugal

    Portugal er et perfekt ferieland med skønne strande, smuk natur, middelalderborge, klostre, gamle og maleriske landsbyer, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og et lavt prisniveau.
    Lejlighed til 2 personer med pool i Portimão.