Lej et sommerhus Øster Hurup privat på havnen - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Øster Hurup privat på havnen. Du kan uden videre finde det perfekte sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus Øster Hurup privat på havnen her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle sammen. Derfor er du altid sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Øster Hurup privat på havnen hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Øster Hurup privat på havnen udgør ikke alene rammerne om en dejlig ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Øster Hurup privat på havnen får I desuden adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Herunder kan I se mere om, hvad tidligere feriegæster i denne skønne del af landet har syntes godt om:

Tæt på vand og by.

Dejligt roligt område med kort vej til en dejlig børnevenlig strand.

Dejlig område med massser af muligheder for både børn og voksne og en rigtig fin badestrand specielt til børn. Det er også tæt på badeland hvis vejret er dårlig. Et besøg i Lille Vildmosen er en rigtig god ting at se.

Meget fint område. God lille by, med de forretninger og mulighed for underholdning, som vi havde brug for. Meget fin strand og badeforhold, lige som der er god mulighed for gå ture i naturen langs stranden.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Øster Hurup privat på havnen, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Utrolig nemt. Let at finde det man søger. God og hurtig betjening.

Super også med chat på nettet inden ankomst

Nemt, og tak for hjælpen da vi havde spørgsmål

Andre artikler om Øster Hurup

 • Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
Vis alle artikler om Øster Hurup

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.