På Europas tag
Del
Vælg mellem 1.925 sommerhuse Destinationer under Wallis
Feriehus til 2 personer i Wallis
Stemningsfuld 2-værelses chalet på 90 m², komfortabelt og hyggeligt indrettet i St. Niklaus i Wallis. Udgang til have, sydvendt terrasse med flot udsigt. 4 km til skiområdet. Emne nr. 303-CH3924.200.1.
Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.

Skiferie Wallis – På Europas tag

Wallis (på fransk Valais) er en kanton i det sydlige Schweiz beliggende med statsgrænse mod både Italien og Frankrig. Den brede Rhône-dal er iøjnefaldende i området. Der er adskillige sidedale, der støder til hoveddalen, rækkende fra smalle og svært tilgængelige til rimeligt store og tilsvarende befolkede dale.

Ved indgangen til Mattertal ligger Zermatt, der er en idyllisk og samtidig mondæn turistby, som har åben udsigt til den verdenskendte alpetop Matterhorn (4.477 m). Omkring halvtreds af bjergene i området er over 4.000 m høje, og der findes adskillige gletsjere.

Wallis er et ideelt udgangspunkt for vandrere. Det smukke landskab, med dets sceneri af betagende udsigt og maleriske bjerglandsbyer er perfekt egnet til at opleve til fods.

Med Matterhorn som en af Schweiz' største turistattraktioner samt andre ligeledes populære bjerge er turisme blandt kantonens største erhverv. Dertil kommer Schweiz' største vinproduktion samt landbrug med kvæg græssende i bjergene og mælkeproduktion i dalene samt frugtplantager.

Wallis er tyndt befolket. De største byer er hovedbyen Sion samt Sierre og Visp. Befolkningen er fortrinsvis fransktalende, men i den østlige ende tales dog hovedsagelig tysk.

Få overblik over mængden af hytter til leje Wallis

Vil du være sikker på at få din favorit hytte eller ferielejlighed Wallis til den lavest mulige pris? Så book familiens hytte Wallis på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af hytter Wallis for enhver pengepung, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde nøjagtig den hytte Wallis, som skal danne rammen om jeres skiferie Wallis.

Lej sommerhus Wallis

Hos os er udlejning af sommerhuse Wallis nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Wallis eller den feriebolig Wallis som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Wallis

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Wallis. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.