Attraktivt skiområde
Del
Vælg mellem 63 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Siviez
1-værelse-lejlighed på 20 m² i 1. etage i resort "Rosablanche", kun få meter fra skiområdet i Siviez. Restaurant i anlægget. Emne nr. 303-CH1963.100.31.
Siviez hører med til skiområdet ved Nendaz, som er beliggende midt i de 4 dale, hvor også Verbier, Veysonnaz og Tzoumaz hører med. Det her er ét af de mest attraktive skiområder i Alperne med nedfarter i alle variationer: Stort, solrige pister, brede og som regel belagt med puddersne.

Skiferie Siviez – Attraktivt skiområde

Tilsammen er der 400 km pister og mere end 100 lifter. Til Siviez kommer man via Wallis’ hovedby Sion og via Nendaz.

Det her er ét af de mest attraktive skiområder i Alperne med nedfarter i alle variationer: Stort, solrige pister, brede og som regel belagt med puddersne. Der er en storslået udsigt over det fantastiske bjerg panomara.

Stort udvalg af hytter til leje Siviez

Vil du være 110 procent sikker på at finde din favorit hytte eller ferielejlighed Siviez til den bedste pris? Så skal du bestille familiens hytte Siviez på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af hytter Siviez i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig den hytte Siviez, som skal danne rammen om jeres skiferie Siviez.

Lej sommerhus Siviez

Hos os er udlejning af sommerhuse Siviez nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Siviez eller den feriebolig Siviez som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Siviez

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytterSiviez. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Skiferie Wallis

    Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
    Feriehus til 2 personer i Wallis
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.