Velkommen til bjergparadiset
Del
Vælg mellem 7.102 sommerhuse Destinationer under Schweiz
1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.
Komfortabel 1-værelses vestvendt lejlighed på 27 m² til 2 personer med flot udsigt over bjergene. Lejligheden er beliggende i et moderne smukt flerfamilieshus "Tirana" på 3 etager i Ravaisch, 2 km fra Samnaun. Emne nr. 303-CH7563.100.5.
Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.

Sommerhus Schweiz – Velkommen til bjergparadiset

Schweiz kan opdeles i fem geografiske områder, som har store klimatiske forskelle: Det rå landskab i Jurabjergene, det lave dels bakkede landskab Mittelland, foralperne som udgør overgangen mellem mittelland og Alperne, Alperne samt alpesydsiden, hvor vejret ofte adskiller sig fra vejret på alpernes nordside.

I Schweiz findes mere end 74 bjerge, der er over 4.000 m høje. Heraf befinder 55 sig helt i Schweiz og 19 ligger langs grænsen til Italien. De tolv højeste bjerge i Schweiz ligger i Wallis-Alperne. Det højeste bjerg her er Dufourspitze i Monte Rosa-massivet med 4.634 m.o.h. Schweiz' kendteste bjerg i udlandet er Matterhorn (4.478 m.o.h.), der ligeledes ligger i Wallis.

Landskabet i Schweiz er skabt af istidens mange gletsjere; der er omkring 1.500 søer, hvoraf hovedparten er små bjergsøer. Den største sø i Schweiz er Genevesøen på grænsen til Frankrig. Bodensøen på grænsen til Tyskland og Østrig er lidt mindre. To af Europas store floder, Rhinen og Rhône, har deres udspring i Schweiz. De udspringer begge fra Gotthardmassivet. Flere af Europas vandskel går gennem Schweiz og deler løbene mod Nordsøen, Middelhavet og Sortehavet.

Nord for Alperne hersker et tempereret mellemeuropæisk klima, syd for alperne er klimaet med mediterrant. Regionalt er klimaet imidlertid meget forskelligt. Dette er betinget af højderne og geografisk placering. 30 procent af Schweiz' landområde er dækket af skov, som har en vigtig funktion som værn mod laviner og mod højvande.

En ferie i Schweiz åbner også for at kombinere naturoplevelser med storbyferie. For eksempel i Zürich. Her venter eksklusiv shopping på Bahnhofstrasse, livlige cafeer og restauranter, smalle gader med smukt restaurerede gamle huse og turbåde på Zürich-søen. I den fransktalende del af Schweiz er det oplagt at opleve mondæne Génève.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Schweiz

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Schweiz? Så skal du booke jeres feriehus Schweiz på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Schweiz.

Lej sommerhus Schweiz

Hos os er udlejning af sommerhuse Schweiz nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Schweiz eller den feriebolig Schweiz som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Schweiz

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Schweiz. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Schweiz

  • Skiferie Schweiz

    I Schweiz findes nogle af verdens mest eksklusive og mondæne skisportssteder. De majestætiske bjergtoppe danner rammen om vinterferie på første klasse, med mange muligheder for både begyndere og erfarne skiløbere.