Udsigt til verdens smukkeste bjerg
Del
Vælg mellem 204 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Zermatt
Flot 2-værelses ferielejlighed til 2 personer, på 80 m² i 2. etage i mondæne Zermatt. Central og rolig beliggenhed. Busstoppested 30 m, svømmehal 200 m. Tennis 200 m, bjergbane 500 m, skibus 30 m, skøjtebane 200 m. Emne nr. 303-CH3920.100.19.
Zermatt er en idyllisk og samtidig mondæn turistby, med en flot udsigt til den berømte alpetop Matterhorn (4.477 m). Zermatt byder på alt fra børnebakker til pukkelpister og hænger, gennem det store område’Skirama’, sammen med Valtournenche og Cervinia i Italien.

Skiferie Zermatt – Udsigt til verdens smukkeste bjerg

Ved indgangen til Mattertal i Kanton Wallis ligger Zermatt, der er en idyllisk og samtidig mondæn turistby, som har åben udsigt til den berømte alpetop Matterhorn (4.477 m) – ofte kaldt verdens smukkeste bjerg.

Omkring halvtreds af bjergene i området er over 4.000 m høje, og der findes adskillige gletsjere.

Turismen tog sin begyndelse i Zermatt omkring 1830, hvor englænderne kom til egnen for at prøve kræfter med Matterhorn og de andre bjergtinder i nærheden. Først et stykke ind i 1900-tallet begyndte vinterturismen.

Zermatt hænger gennem det store ’Skirama’ sammen med Valtournenche og Cervinia i Italien. Området er snesikkert beliggende i 1620 meters højde. Med højeste skiløb i 3.883 meters højde kan man her stå på ski hele året rundt - Alpernes største sommerskiområde på gletsjerne på Klein Matterhorn.

Det er også det højeste udsigtspunkt i Europa som er tilgængeligt med lift. Turen fra Zermatt til Matterhorn gletsjer paradis tager cirka 40 minutter. Fra toppen er der udsigt til mere 38 bjergtoppe med en højde på over 4.000 meter.

Skiområdet ved Zermatt byder på alt fra børnebakker til pukkelpister, samt flere store funparker.

Der er dog også andet end skiløb i Zermatt: Paraglidning, vintervandring, sneskovandring, overnatning i en iglo på fåreskind (med tilhørende bar), 7 km langrendsløjper, skøjtebane, squash, svømmehal og mulighed for kaneture.

Selve byen er bilfri og der er gode muligheder for en hyggelig aften eller nat i Zermatts mange barer og restauranter.

Kæmpe udbud af hytter til leje Zermatt

Vil du og familien have den bedste hytte eller ferielejlighed Zermatt til den lavest mulige pris? Så skal du booke familiens hytte Zermatt på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af hytter Zermatt for enhver pengepung, og derfor kan du på kort tid finde præcis den hytte Zermatt, der skal danne rammen om jeres skiferie Zermatt.

Lej sommerhus Zermatt

Hos os er udlejning af sommerhuse Zermatt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Zermatt eller den feriebolig Zermatt som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Zermatt

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste til udlejning af hytter Zermatt. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Skiferie Wallis

    Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
    Feriehus til 2 personer i Wallis
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.