Historisk hovedstad
Del
Vælg mellem 1.088 sommerhuse Destinationer under Bern
Ferielejlighed til 2 personer ved Bern
Moderne studio-ferielejlighed til 2 personer i Grindelwald, Berner Oberland; 40 m² boligareal. Rolig og central beliggenhed, skøn udsigt over bjergene. Emne nr. 352-CH-3818-57.
Den historiske bydel i Bern er på UNESCOs Verdensarvsliste. Tårnene og portene i den gamle bymur er mesterværker, som man ikke kan undgå at blive betaget af. Landskabet omkring Bern er præget af højdedrag og store skovområder.

Sommerhus Bern – Historisk hovedstad

Bern er forbundshovedstad i Schweiz og landets fjerdestørste by med knap 130.000 indbyggere. Bern er også hovedstad for den tosprogede (tysk og fransk) Kanton Bern, der er den næstmest befolkede af Schweiz' 26 kantoner. Den historiske bydel i Bern er på UNESCOs Verdensarvsliste. I de gamle, brede gader findes talrige historiske brønde med diverse motiver fra det 16. århundrede.

Zytglogge-tårnet, der var byens vestport fra 1191 til 1256, med sit figurspil og det astronomiske ur regnes for et mesterværk. Andre tårne i byen er Käfigturm, der fra 1256 til 1344 var Berns anden vestport, og Holländerturm, der siden 1256 var en del af det tredje forsvarsbælte.

Byen ligger i det schweiziske Mittelland ved floden Aare. Berns centrum smyger sig ind i en flodsløjfe, og ligger således som en tange med vand omkring tre sider. Fra den gamle bydel breder byen sig ud i en 12 kilometers radius. Landskabet omkring Bern er præget af højdedrag og store skovområder.

Bern har omkring 40 større og mindre parkanlæg med et samlet areal på 760.000 m² og omkring 90 offentlige legepladser. I byens centrum ligger ’Kleine Schanze’, hvor der om sommeren afholdes forskellige kulturarrangementer, f.eks. i parkens musikpavillon.

De højere beliggende dele af Kanton Bern kaldes ’Berner Oberland’ – et populært område med søer og sneklædte bjergtoppe. Om sommeren er landskabet perfekt til vandring, om vinteren er det et eldorado for skisportsentusiaster. Kendte byer er bl.a . Spiez, Interlaken, Grindelwald, Adelboden, Wengen og Brienz.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bern

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Bern til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Bern på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Bern.

Lej sommerhus Bern

Hos os er udlejning af sommerhuse Bern nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bern eller den feriebolig Bern som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bern

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bern. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.