Imponerende bjergkulisse
Del
Vælg mellem 466 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Grindelwald
Lys 2-værelses ferielejlighed til 2 personer i Grindelwald. Altan med fantastisk panoramaudsigt. Husdyr tilladt. 1500 m til indkøb. Emne nr. 352-CH-3818-83.
Grindelwald byder på i alt 220 km pister og 44 lifter. Fine forhold for både nybegynder som den erfarne skiløber/snowboarder. Der er også et sportscenter, hvor man kan dyrke fitness og isskøjtning; for børnene er der et legeland og til wellness tilbydes der sauna.

Skiferie Grindelwald – Imponerende bjergkulisse

Grindelwald er en lille hyggelig schweizisk alpelandsby med flot udsigt til omkringliggende alpetoppe på op til 4000 meter – såsom verdenkendte Eiger, Mönch og Jungfrau (Top of Europe). Et enestående panorama!

I byen finder man hyggelige gader med en del resturanter og muligheder for shopping.

Grindelwald byder på i alt 220 km pister og 44 lifter. Fine forhold for både nybegynder som den erfarne skiløber/snowboarder. Der er også et sportscenter, hvor man kan dyrke fitness og isskøjtning; for børnene er der et legeland og til wellness tilbydes der sauna. For vovehalse står bungy-jump i gletsjerslugter og riverrafting i floden Lütschine på programmet.

Skal der vandres om vinteren, så byder Grindelwald på et stisystem der er 100 km lang.

Stort udvalg af hytter til leje Grindelwald

Vil du være helt sikker på at finde din foretrukne hytte eller ferielejlighed Grindelwald til den garanteret billigste pris? Så skal du booke familiens hytte Grindelwald på Sommerhus-siden. Her finder du let den hytte, der sikrer jer en afslappet ferie Grindelwald.

Lej sommerhus Grindelwald

Hos os er udlejning af sommerhuse Grindelwald nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grindelwald eller den feriebolig Grindelwald som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Grindelwald

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Grindelwald. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bern

    Den historiske bydel i Bern er på UNESCOs Verdensarvsliste. Tårnene og portene i den gamle bymur er mesterværker, som man ikke kan undgå at blive betaget af. Landskabet omkring Bern er præget af højdedrag og store skovområder.
    Ferielejlighed til 2 personer ved Bern
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.