De 150 Dales Land
Del
Vælg mellem 2.131 sommerhuse Destinationer under Graubünden
Ferielejlighed til 2 personer i Graubünden
Flot ferielejlighed til 2 personer i "Residenza Margun" i Surlej, Graubünden. Rolig beliggenhed ved skoven, 50 m til skiområdet. Flere aktivitetstilbud i nærheden. Emne nr. 303-CH7513.600.26.
I Graubünden kan man opleve den vilde og uberørte natur i den schweiziske nationalpark, som også er hjemsted for bjerggeder, murmeldyr og hjorte. Der findes utallige stier som fører dig forbi små vandfald og krystalklare søer.

Sommerhus Graubünden – De 150 Dales Land

Graubünden er den geografisk største kanton i Schweiz, beliggende i alperne i landets sydøstlige hjørne. Hovedstaden er Chur. Indtil midten af 1800-tallet talte over halvdelen af befolkningen rætoromansk, mens det nu er tysk der er det dominerende sprog. Derudover tales der italiensk i tre dale der støder op til Italien.

Graubünden er den tyndest befolkede region i Schweiz. Her findes vandskel mellem de store europæiske flodsystemer: Rhinen, Adige, Donau. Kantonen, der kaldes ’De 150 Dales Land’, er det vigtigste turistområde i Schweiz. Her ligger for eksempel de eksklusive kur- og vintersportssteder Davos, Klosters, Sankt Moritz og Arosa.

Stilheden og den klare luft er ren meditation - grønne omgivelser, hvide bjergtoppe, blå søer og vandløb, aktiviteter og frihed.

Desuden findes der tre værdifulde seværdigheder i området, som UNESCOs Verdensarvsliste har vurderet som nogle af verdens smukkeste steder. Det gælder for eksempel benediktinerklostret af Skt. Johannes, den rætiske jernbane og 'Swiss Tectonic Arena Sardona'.

Her får du overblikket over udvalget af hytter til leje Graubünden

Vil du være helt sikker på at finde din drømme hytte eller ferielejlighed Graubünden til den lavest mulige pris? Så skal du booke familiens hytte Graubünden på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis den hytte, der sikrer jer en afslappet ferie Graubünden.

Lej sommerhus Graubünden

Hos os er udlejning af sommerhuse Graubünden nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Graubünden eller den feriebolig Graubünden som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Graubünden

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til udlejning af hytter Graubünden. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.