Snowboarder paradis
Del
Vælg mellem 74 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Laax
Eksklusiv ferielejlighed til 4 personer ved Laax, 3 km fra centrum, men direkte ved skiområdet. Moderne arkitektur, flot indretning på 55 m², bl.a. med spa- og dampbad. Wellness, fitness og butikker i nærheden. Emne nr. 251-LAX380.
Det fantastiske skiområde Laax består af byerne Flims, Laax og Falera og ligger i de østlige Schweiziske alper. Mange udfordringer på alle nivauer og et meget populært sted blandt snowboardere. Prisniveauet er efter schweiziske forhold rimeligt, så børnefamilierne også kan være med.

Skiferie Laax – Snowboarder paradis

Her er masser af plads på pisterne og ingen kø til lifterne. Liftsystemet i Laax tæller blandt Europas bedste.

Skiområdet har 220 km pister, hvoraf størstedelen ligger i over 2000 meters højde – en meget snesikker region, med sæsonstart allerede midt i november. Pisterne er jævnt fordelt i sværhedsgrad, der er noget til både begyndere, børnefamilier og meget rutinerede skiløbere.

Pisterne i Laax er meget brede og velpræpareret. Den længste nedfart er på 14 km. Der er 40 km piste til freeride, samt et par lifte til off-piste. Derudover er der nogle fine freestyle-parks. Laax anses som ’snowboard paradis’.

En ’basic terrain park’ for begyndere åbner allerede i oktober på Gletsjeren ’Vorab’. Laax Flims er et meget populært sted for snowboard events.

Prisniveauet i Laax er på det lidt højere schweiziske niveau, men stadigvæk rimeligt, så at også børnefamilier kan være med.

Kæmpe udbud af hytter til leje Laax

Vil du være helt sikker på at finde den bedste hytte eller ferielejlighed Laax til den billigst mulige pris? Så book jeres hytte Laax på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Laax.

Lej sommerhus Laax

Hos os er udlejning af sommerhuse Laax nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Laax eller den feriebolig Laax som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Laax

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Laax. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Skiferie Graubünden

    I Graubünden kan man opleve den vilde og uberørte natur i den schweiziske nationalpark, som også er hjemsted for bjerggeder, murmeldyr og hjorte. Der findes utallige stier som fører dig forbi små vandfald og krystalklare søer.
    Ferielejlighed til 2 personer i Graubünden
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.