Skiløb og udsigt i topklasse
Del
Vælg mellem 98 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Les Collons
2-værelses ferielejlighed på 42 m² til 4 personer i Les Collons, "Residenz Le Hameau". Flot beliggenhed direkte ved skiområdet. Lys og hyggelig indretning, altan med flot udsigt; fælles sauna. Emne nr. 251-LCO116.
Les Collons hører med til det omfattende skiområde De 4 Dale med over 400 km pister og 92 lifter. I nærheden ligger også det kendte skisportssted Thyon med den populære snowpark ’Centralparken’.

Skiferie Les Collons – Skiløb og udsigt i topklasse

Les Collons ligger i 1800 m højde over Val d’Hérens, en sidedal af Rhone-dalen. Imponerende bjergkæder præger landskabet omkring Les Collons, hvorfra man kan se det over 4000 m høje Matterhorn og også Dent Blanche. Hyggelige hytter smyger sig op ad skrænterne og i selve byen findes der alle servicefaciliteter til de mange besøgende.

Les Collons hører med til det omfattende skiområde de 4 dale med over 400 km pister og 92 lifter. I nærheden ligger også den kendte skistation Thyon med den populære snowpark ’Centralparken’.

Om sommeren er området ved Les Collons perfekt til vandreferie og mountainbike.

Det største udvalg af hytter til leje Les Collons

Vil du være helt sikker på at finde din foretrukne hytte eller ferielejlighed Les Collons til den garanteret laveste pris? Så bestil familiens hytte Les Collons på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af hytter Les Collons for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde den hytte Les Collons, der sikrer jer en hyggelig skiferie Les Collons.

Lej sommerhus Les Collons

Hos os er udlejning af sommerhuse Les Collons nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Les Collons eller den feriebolig Les Collons som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Les Collons

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til udlejning af hytter Les Collons. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Skiferie Wallis

    Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
    Feriehus til 2 personer i Wallis
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.