Alpernes perle i gletsjer højde
Del
Vælg mellem 558 sommerhuse
Ferielejlighed til 3 personer i Saas Fee
Renoveret ferielejlighed på 44 m² til 3 personer i populære Saas Fee med flot beliggenhed, kun 150 m til Alpin Express. Flot udsigt fra altanen. Emne nr. 251-SAA145.
Saas-Fee byder på mere end 100 km pister, isklatring, curling, langrend, snesko vandring og heliskiing. Om sommeren er der skiløb på gletsjeren. Udsigten til hele 13 majestætiske bjerge på mere end 4000 meter har givet Saas-Fee tilnavnet "Alpernes Perle".

Skiferie Saas-Fee – Alpernes perle i gletsjer højde

Saas- Fee, én af de mest populære feriebyer i Schweiz, ligger i hjertet af Saas-dalen, en dal med nogle af de højeste bjerge i landet. Her er ikke mindre end 13 ’giganter’ med en højde omkring de 4000 m. Ikke underligt, at gletsjer byen også kaldes ’Alpernes perle’ med det mest fantastiske udsigt over de majestætiske bjerge.

Med så høje bjerge og mulighed for skiløb fra 1500 til 3600 meters højde er her altid sne, der er sågar mulighed for sommerski på gletsjeren. Der findes over 100 km pister i alle sværhedsgrader. Af andre aktiviteter i terrænet kan man foretage sig eksempelvis isklatring, curling, langrend, snesko vandring og heliskiing.

Klimaet i Saas-dalen er meget gunstigt, her er mere solrigt en andre steder i Alperne. De høje bjerge skærmer for vinde og kulde, selv om vinteren er der behagelige temperaturer.

Befolkningen i Saas-Fee taler hovedsageligt tysk. Men også fransk er udbredt. Turismen er opstået allerede i begyndelsen af det 19. århundrede. De første besøgende var kun interesseret i klatring og bjergbestigning. De første ski klubs opstod i begyndelsen af det 20. århundrede. Vejen fra Saas-Grund til Saas-Fee blev åbnet i 1951, før den tid blev turisterne transporteret på æsler.

I dag har man helt andre muligheder. Saas-Fee er imidlertid bilfri og har fået mange priser i de sidste år. I 2012 blev Saas-Fee kåret til ’Best Ski Resort’ i Schweiz.

Vi giver dig overblikket over udvalget af hytter til leje Saas-Fee

Vil du sikre dig og familien den bedste hytte eller ferielejlighed Saas-Fee til den bedste pris? Så skal du bestille familiens hytte Saas-Fee på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af hytter Saas-Fee for enhver smag, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop den hytte Saas-Fee, som skal danne rammen om jeres skiferie Saas-Fee.

Lej sommerhus Saas-Fee

Hos os er udlejning af sommerhuse Saas-Fee nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Saas-Fee eller den feriebolig Saas-Fee som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af hytte Saas-Fee

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til udlejning af hytter Saas-Fee. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Skiferie Wallis

    Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
    Feriehus til 2 personer i Wallis
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.