Familievenligt med super skiløb
Del
Vælg mellem 396 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Haute Nendaz
2-værelses ferielejlighed på 30 m² i 2. etage med altan i "residens Le Torrent", 600 m fra Nendaz centrum. kun 100 m til skibus, 800 m til skisportsanlæg. Emne nr. 303-CH1961.850.4.
Haute-Nendaz er beliggende midt i skiområdet de 4 dale, hvor også Verbier, Veysonnaz og Tzoumaz hører med til. Der gøres meget for børnefamilierne i Haute-Nendaz, og byen er tildelt kvalitets-mærket – ’Welcome to Families’ af det Schweiziske turistråd.

Skiferie Haute-Nendaz – Familievenligt med super skiløb

Haute-Nendaz er beliggende midt i skiområdet de 4 dale, hvor også Verbier, Veysonnaz og Tzoumaz hører med til. Tilsammen er der 400 km pister og mere end 100 lifter – et af de største og mest komplette skiområder i Europa. Her er mulighed for at dyrke alt slags vintersport.

Haute-Nendaz er placeret på et solrigt højplateau i 1400 m højde, ikke langt fra Wallis’ hovedby Sion. Skisportsentusiaster kan glæde sig over fantastiske sneforhold, brede pister, et flot landskab med høje sneklædte Alpetoppe og hyggelige hytter i terrænet.

Der gøres meget for børnefamilierne i Haute-Nendaz, og byen er tildelt kvalitets-mærket – ’Welcome to Families’ af det Schweiziske turistråd.

Vi giver dig overblikket over udvalget af hytter til leje Haute-Nendaz

Vil du sikre dig og familien den bedste hytte eller ferielejlighed Haute-Nendaz til den lavest mulige pris? Så skal du booke jeres hytte Haute-Nendaz på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af hytter Haute-Nendaz for enhver pengepung, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop den hytte Haute-Nendaz, som skal danne rammen om jeres skiferie Haute-Nendaz.

Lej sommerhus Haute-Nendaz

Hos os er udlejning af sommerhuse Haute-Nendaz nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Haute-Nendaz eller den feriebolig Haute-Nendaz som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Haute-Nendaz

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til udlejning af hytter Haute-Nendaz. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Skiferie Wallis

    Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
    Feriehus til 2 personer i Wallis
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.